31/8-08 Du förändrade mig till den jag är idag.

Publicerat: 2008-08-31 | 19:11:45 i Du
Shit, det var länge sen jag skrev här :P Har inte haft tid riktigt. Men men.

Nu har man börjat gymnasiet oxå. Ledarskap blev det :) Men nu hinner jag knappt vara med älsklingen :'( Saknar sommaren med dig. Jag hade så roligt. Nästan varje dag med dig. Många skratt och minnen.

I torsdags var det 6 månader med älskling<3
Det är helt otroligt, ett halv år med dig. Det känns så underbart.
Jag kan inte beskriva hur bra allt känns med dig vid min sida. Det finns minnen med dig som jag alltid kommer komma ihåg, minnen som betyder så mycket för mig. Du hjälper mig så fort jag känner mig vilse och nere. Du finns alltid här vid min sida, i vårt och torrt.
David, du är den enda som jag träffat på som har ett så stort hjärta som du. Du är helt perfekt, jag menar det. Du är som en ängel. Du har påverkat mitt liv så mycket. Du har förändrat mitt liv men mest mig själv. När jag träffade dig gick jag omkring i en cirkel. Jag var förvirrad, sårad, hade en trasig själ och ett hjärta som inte orkade mer. Mitt liv var mörkt och dagarna var fulla av tunga sorger och svek. Men så fort du kom så förändrades en liten del av mig, jag kände nåt som jag aldrig kännt förut. Riktig kärlek.
Varje dag som gick förändrades jag och mitt liv lite mer hela tiden. Det tog inte lång tid innan jag var hel igen och lycklig. Det visade mig att allt kan hända. Och jag har aldrig vart lyckligare. Visst kan jag vara ledsen och nere och allt sånt men det blir vi alla. Men du finns då där för mig och hjälper mig att bli glad igen.

David, du är den enda som lyckades. När jag träffade dig så insåg jag att även jag kunde bli älskad. Det fanns nån som ville hjälpa mig och som kunde ge upp allt för mig. Du visade för mig att jag är precis som alla andra, det är inget fel på mig. Jag är en människa som bara råkat ha otur med sig. När jag träffade dig så ville jag så otroligt gärna bli hel igen, bli lycklig för jag visste att om jag inte förändrades så skulle jag förlora dig, och redan innan jag kände dig så ville jag inte det.
Innan jag hade lärt känna dig helt så visste jag att du var speciell. Jag hörde som en röst som sa "han är den rätta, den här gången är det riktigt, den här gången kommer det bli annorlunda". Jag gav dig en chans men var ändå rädd. Jag höll på att förlora dig och det var för att jag inte lyssnade på mitt hjärta utan på min rädsla. Men nu är det vi och nu tror jag på en framtid med dig. Inget kan ändra på min kärlek till dig. Du fick mig att bli den jag är idag och det är jag evigt dig tacksam för.

Älskar dig David<3

RSS 2.0