it's crazy what you doing to me

Publicerat: 2011-11-30 | 14:03:23 i Allmänt
Nu har jag lagt upp några bilder på den andra bloggen på hur jag vill ha min tatuering.
www.itsgoneforever.blogg.se/privat bara att fråga om lösen

vissa förstår helt enkelt medans andra inte bryr sig

Publicerat: 2011-11-28 | 23:20:10 i Allmänt
Glömt denna blogg lite då jag valt den andra bloggen ist. Att dela med mig lite mer privata tankar och funderingar görs på den andra bloggen. Fick mitt mobilskal idag så nu ska väl min mobil hålla lite till :) har fått en snygggranne ;) haha bor mest gamlingar här men han är en av dem yngsta, kanske kring 25, en bra ålder för mig :D nu blir det sängen ska jobba 14 timmar imorgon. Godnatt!

A few stolen moments, its all that we shared

Publicerat: 2011-11-27 | 14:18:38 i Allmänt



Fredag bestod av jobb under dagen och sen for jag till Kista för att möta upp moster och Malin mfl. Blev mat, åt indiskt vilket var riktigt gott och sen såg vi Tintin på bio. Tyckte den var bra.

Lördag blev att möta upp Martina och Amanda på stan på eftermiddagen och sen for vi till medborgarplatsen och käkade på pizza hut och sen såg jag och Martina Breaking Dawn på bio. Den var också bra.

Känner mig lycklig, känner att jag har det mesta. Pratade med Emma idag, saknar henne. Hade hon bott här hade det varit perfekt. Saknar även andra vänner där uppe så klart :)

Nu blir det att åka och jobba natt... Ha en trevlig söndag allihop!


I walk alone cause you push me away

Publicerat: 2011-11-24 | 21:37:36 i Allmänt


Har nu beställt ett mobilskal, var på tiden. Efter många fall i golvet så mår inte min mobil så bra, trots att jag bara haft den i två månader så krånglar den... Att jag ALDRIG lär mig.

Idag har varit en sån där riktig chill dag. Blev väckt just efter tio, tog en lång promenad på cirka 1,5 timme. Fixa till en lunch som bestod av paprika, gurka, tonfisk, rostad lök och mozzarella, hämtade kläderna och resten av dagen har bara varit lugn framför datorn och tv.


ny blogg

Publicerat: 2011-11-24 | 16:10:21 i Allmänt
Har skapat en ny blogg www.itsgoneforever.blogg.se/privat för att komma in dit behövs lösen så är bara att fråga så får ni det :) kommer fortsätta att skriva för er andra också :)

du drar dig undan precis när jag höll på att falla för dig

Publicerat: 2011-11-24 | 15:31:27 i Allmänt
Har äntligen fått mina kläder som jag beställde i lördags, älskar båda klänningarna är dock osäker på om jag ska skicka tillbaka ena för en mindre storlek, hade som velat sy in den 10 cm i midjan... Linnet var också fint men är osäker på om jag ska behålla det, vet inte riktigt om jag tycker det var värt pengarna. Hade det kostat 199 hade jag inte tvekat..


live for the day

Publicerat: 2011-11-23 | 19:01:41 i Allmänt
Blev att köpa nya träningskläder idag, så nu jävlar ska det bli att träna. Vart riktigt nöjd med köpet, kanske fixar bild någon dag.

när hjärtat säger ja men huvudet säger nej

Publicerat: 2011-11-20 | 19:56:55 i Allmänt
Slutade jobbet kl 11.30 idag, in till stan och mötte upp martina. Vi tog en mycket god och trevlig lunch i gamla stan vi hann även med en fika på Waynes :) nästa helg har vi redan börjat spåna på idéer, blir nog en klippning och bio :) ska även på bio med moster nästa helg, shit vad jag har börjat nöta bio förut var det max två gånger på ett år och nu har jag varit fyra gånger på två månader :)

Ikväll blir det mys framför tvn med en liten chokladkaka, liten Cola och lite chips :) nöjd över att jag köpte små förpackningar och inte stora :)

live your dream

Publicerat: 2011-11-18 | 12:05:46 i Allmänt
Skrev ett inlägg för någon dag sen men det strulade så blev aldrig publicerat. Gör ett nytt försök.

Nu har det blivit riktigt ordentligt kallt, var frost ute tidigare i veckan och när vi var ute och gick igår frös jag så om händerna, alldeles stela länge efter att vi kommit in. Blir jobb hela helgen fast söndag slutar jag väldigt tidigt så då blir det att träffa Martina :)

Nästa vecka kommer lönen och det finns så mycket jag vill spendera pengar på, blir nog att se över vad som är viktigt och så måste ju spara pengar till London resan :) har även börjat titta på bostäder, önskar jag hade haft möjlighet att köpa en riktigt fin men dem är inte billiga... Trivs bra hos moster men längtar ändå efter något eget. Vill köpa möbler och allt som behövs. Får se när jag lyckas få någon lägenhet som sagt så är det inte det lättaste. Men det är bara att kämpa :)


bara din röst ger mig styrkan

Publicerat: 2011-11-14 | 16:49:32 i Allmänt


texten känns som att den tilltalar så många tjejer

just you and me, thats my dream

Publicerat: 2011-11-13 | 20:55:19 i Allmänt
Haft en bra helg :) var ledig i två dygn exakt, slutade jobbet i fredags kl 16 och började jobba idag (söndag) kl 16. Fredag blev det att jag och moster tillagade 3 rätters middag. förrätt bestod av räktoast, huvudrätt honungswookad kyckling och efterrätt bestod utav chokladmoussetårta med hallon mums! :) Lördag var jag med Martina och Amanda, vi var på mässan i Älvsjö där dem hade 4 stycken mässor, mat, hälsa, vinter och båt. Sedan blev det att åka till kista och kolla på någon basket match. Var jätte länge sedan jag såg någon match det var väldigt roligt :) Martina har jag ju umgåtts med men inte Amanda direkt, men båda är hur härliga som helst verkligen bra dag jag hade med dem. Känns som att jag antingen jobbar eller är hemma så var kul att komma ut och träffa lite folk :)

vilken klänning

Publicerat: 2011-11-07 | 15:41:06 i Allmänt


vet inte vilken av klänningarna jag ska beställa...

I know I'm a little drunk when I say those words, those word I always wanted say to you

Publicerat: 2011-11-07 | 14:45:12 i Allmänt

Min blogg är ju väldigt personlig på det sätt att jag skriver allt möjligt, mina tråkiga dagar, roliga stunder, känslor och vad jag än har lust med att dela med mig av. Har dock börjat fundera på att skaffa en blogg där jag inriktar mer på ett ämne när jag skriver, men kan inte bestämma mig om vad jag skulle vilja skriva om. När det kommer till kläder och smink så finns det tusentals bloggar, mat och träning skulle det aldrig bli några bilder vilket blir väldigt tråkigt. Är det någon som har något tips på vad jag kan börja inrikta mig mot så är det bara att slänga in ett ord eller två.


ingen sömn åt mig men lika glad är jag

Publicerat: 2011-11-06 | 07:32:44 i Allmänt
Något skumt med mig, seriöst. Natten till fredag så vaknade jag kl 4 och var jätte pigg och lyckades inte somna om. En bra natt och nu i natt så var jag inte trött la mig just före tolv men lyckades aldrig somna. Vid 5 gick jag och la mig på soffan framför tvn i hopp om att lyckas sova en timme iaf. Fick iaf slumra till lite. Nät klockan sen ringa vid 6 var jag inte det minsta trött. Har nog aldrig varit så här pigg en morgon. Fattar inte varför jag inte kan sova...
Jobb idag med men slutar tidigt iaf kl 16 skönt :) ha en trevlig söndag, skulle gissa på att det är många som är bakis efter igår :)

just call my name and I'll be there

Publicerat: 2011-11-05 | 22:59:46 i Allmänt
Haft en trevlig eftermiddag och kväll med Martina :) mötte upp henne i stan där vi tog en fika och pratade. Vi bestämde oss för att gå på bio, men det var två timmar kvar. Gick till hemköp i Åhléns, less när vi såg vilka långa köer säkert minst 7meter... När vi stått där någon minut går brand alarmet... Hela Åhléns måste utrymmas och alla som varit i Stockholm vet hur stort det är... Innan filmen hann vi åka till Östermalm för att gå på hemköp där istället, se en karl som såg ut som den där konstiga halv människan i narnia, han spelade säckpipa jätte coolt! Vi såg paranomol activity 3 (hur det nu stavas), seriöst var inte den enda som var jätte rädd. Skrek och nästan började gråta....

detta måste höras fler gånger! Tagga jobb imorgon 8-16

RSS 2.0