20/5

Publicerat: 2009-05-20 | 09:41:45 i Allmänt
Har haft apu fyra dagar jätte roligt! men idag mår jag inte så bra, magsjuk... så missade apu idag men men vi ska ju ändå vara där hela nästa vecka. :)
Igår var jag och David ute och sprang. Gick inte så jätte bra som jag hade velat.
Har köpt lite sommar kläder. Kjol, shorts, byxor och även en tröja.
Lite onödigt inlägg men har inte så mycket att göra för tillfället.

everyone wants to feel like someone cares

Publicerat: 2009-05-07 | 22:54:38 i Allmänt

Det finns alldelens för många som inte har någon. Alla behöver känna att någon bryr sig.
Jag har hittat den för mig. Jag vet att han ställer upp oavsett vad.
Tänk om det inte fanns någon som stod ensam i korridoren. Tänk om alla kände att de hade någon som dem kunde prata med, någon som bryr sig om. För att vi ska kunna överleva så måste vi få känna kärlek och genom att du kanske visar att du bryr dig om någon som du ser är ensam. Du kan få den personen att känna lycka genom att bara tillbringa någon minut med. Nästan ingen tid för dig, du förlorar inte på det. Men den personen kanske det betyder oerhört mycket för.


Everyone wants to feel like someone cares


Igår - förbannad och ilskan växer

Publicerat: 2009-05-06 | 15:31:58 i Allmänt
Vilken dag det var igår. Kan ju säga iallfall att det inte var min dag precis. Varför ska man alltid ha en lärare som är helt dum i huvudet? Vart iallafall helt förbannad på min lärare (med all rätt) skrek och var otrevlig och sen när hon skrek smällde jag i dörren och gick hem. Idag har jag fårr höra "Har aldrig sett dig så där förut". Och inte konstigt. Jag brukar väl annars vara ganska lugn men som sagt när jag blir less, om någon går över gränsen tappar jag kontrollen. Då kan jag bli riktigt arg.  Känner mig fortfarande irriterad över det som hände när jag tänker på det. Sist jag var så där arg var för ungefär ett år sen på min gamla mentor i nian då. När jag ser min lärare, vet inte vad jag tänker då. Känner bara hur ilskan finns inom mig och jag ogillar henne bara mer och mer för varje sekund. Har dock aldrig gillat henne men bättre har det då inte blivit.
Fick iallafall sova hos David. Men eftersom vi hade prov idag så satt jag och pluggade och det gick inte alls nå bra. Så jobbigt och tråkigt att bara sitt och läsa och läsa och banka in faktan i huvudet. Så provet idag gick inte alls bra, men hoppas ändå på ett G.
Får se om jag orkar gå ut och springa ikväll. Det regnar ju nu... Får se vad som händer. Ska iallafall ta och mysa med älsklingen <3

RSS 2.0