Smyger sig på.

Publicerat: 2008-09-30 | 16:13:42 i Känslor
Kommer det alltid att vara endel av mig?
Kommer det aldrig försvinna?

Jag vart lycklig när jag träffade världens underbaraste kille. Jag är lycklig fortfarande men...

På kvällarna smyger den på. Känns som en kall vind blåser till, en rysning far efter ryggraden.
Den tvingar sig på mig. Jag blir så svag och hjälplös när den kommer.
Jag vill inte behöva uppleva det en natt till men jag vet att det inte är över...

Nya ideér?

Publicerat: 2008-09-25 | 12:47:42 i Allmänt
Jag tycker om att skriva, men jag vet sällan vad jag ska skriva...
Någon som har förslag på vad jag kan skriva om?
Blir glad över alla svar jag får =)

Min söta älskling.

Publicerat: 2008-09-22 | 20:44:05 i Du

Nu när det är skola så hinner jag knappt träffa dig... ='(   Det är så otroligt tråkigt. Saknar dig massor älskling. Hur ska jag klara av att bara få träffa dig en dag av fem? Men jag ser det positivt iaf, du ska sova här imorn =D  Längtar så efter att få känna din värme, känna dina läppar mot mina, en av dom bästa känslorna är när du ligger tätt intill mig och håller om mig när vi ska sova. Känns så tryggt. Och sen vakna upp och du ligger bredvid mig så söt som du är. Ler varje gång jag ser dig när jag vaknar.
Jag älskar hela dig, du är perfekt för mig =) Tycker det är jätte roligt att se dig spela innebandy, du gillar det så mkt och det märks. Du har fått mig att börja gilla idrott (att se på) att bli mer intresserad och dessutom nåt som vi alla trodde var nästan omöjligt, tycker jag nu att det är kul med innebandy :D vem trodde det skulle hända? haha.
Jag älskar dig <3

Smärtan som återkommer.

Publicerat: 2008-09-21 | 19:29:55 i Allmänt
Vad är det som får mig att börja må så dåligt så fort det blir höst? Först till sommarn börjar jag må bättre. Jag trodde det var över, jag trodde det skulle bli annorlunda den här hösten... men det blev det inte. Jag vet inte längre hur jag ska hantera det. Jag har förändrats som person men den här känslan återkommer iallafall. Hur ska jag göra för att inte falla tillbaka som jag gjort varje höst i några år?
Är det nån som läser det här och som vet vad jag går igenom?
Är det nån som har svar på mina frågor?
Jag har blivit en helt ny person, en bättre men ändå så fortsätter denna plåga..

21/9-08

Publicerat: 2008-09-21 | 19:22:07 i Allmänt

Du är den du är och det är jag glad för. Du är en helt underbar människa. Låt ingen trycka ner dig. Bry dig inte. Du är snäll, omtänksam, rolig, glad och har ett hjärta av guld. Tänkt inte på det, lyssna inte, bara vänd ryggen till. Låt inte nån jämnt hålla på att säga saker till dig. Du vet att den inte har rätt. Jag älskar dig, och jag blir bara arg när jag hör hur nån säger saker till dig, för jag vet hur snäll och gullig du är. Jag vet hur bra du är.
Jag älskar dig.


Livet som en saga.

Publicerat: 2008-09-07 | 22:47:46 i Livet

Om du en dag helt plötsligt fick chansen att börja om och bli den du vill vara. Visst skulle det vara helt underbart? Och att du sen lyckas med det, med allt du tar dig för. Visst skulle det vara som en dröm?

Om du varit en person med drömmar som aldrig gått i uppfyllelse och helt plötsligt så blir allt som du vill och ännu bättre. Skulle inte du tro att du drömmer?

Om du en dag vaknade och ditt liv var som en saga. Skulle inte du känna dig som en prinsessa? Att du sen få dina drömmars kille/tjej och till och med en mer perfekt person. Skulle inte du varit den lyckligaste på jorden? 


Jag fick chansen en dag att börja om och bli den jag ville vara, allt gick som jag ville. Jag har alltid haft mycket drömmar men varje dröm var bara en dröm. Men så blev mina drömmar verklighet. En dag var mitt liv som en saga. Allt kändes helt underbart, det var som en dröm, jag trodde jag drömde, jag kände mig som en prinsessa. Den dagen allt hände, dagen mitt liv förändrades var dagen jag träffade dig. Jag fick mina drömmars kille. Det var för bra för att vara sant (trodde jag) men allt det kan hända. Livet är oförutsägbart. Allt kan hända. Ge aldrig upp. Livet ändras.


RSS 2.0