Remember the night?

Publicerat: 2011-10-29 | 01:38:43 i Allmänt

Är uppe i luleå igen kom igår och åker hem på måndag igen. Igår blev det att hämta Elias från skolan och sen in till stan för att fika med honom och mamma senare vidare till Boden för att träffa Emma och Josse, hur härligt som helst att träffa tjejerna igen! :) har verkligen saknat dem! Idag blev det att luncha med Pernilla och sen åka till Linn, också härligt att träffa henne :) Imorgon blir det högskoleprovet, fuck... kommer inte gå bra men det är jag ju medveten om så... Blir kanske någon utgång imorgon?


Kollade igenom gamla inlägg på bloggen och insåg hur ostabil jag är när det gäller känslor. Jag började året med att vara lyckligaste tjejen på jorden sen drabbades pappa av en svår hjärtsvikt och livet rasade. Efter ett tag började jag bli lycklig igen men sen började jag jobba och jag saknade mina vänner och var inte alls direkt glad den tiden. Nu bor jag i Stockholm och trots att jag inte umgås med vänner direkt så mår jag bra och trivs där. Men under hela tiden så har jag visat på en osäkerhet, jag vet aldrig om det jag gör är rätt eller fel. Vet aldrig om jag ska välja en annan väg eller fortsätta på den jag går. Jag vill bara inte hoppas för mycket eftersom att jag vet om att jag är en drömmare så jag förstör min egen lycka många gånger.


rubrik

Publicerat: 2011-10-26 | 19:08:01 i Allmänt
Less jag blev idag! När jag var in på banken för att fixa nytt konto så visade hon ett papper med min adress och frågade om det stämde och jo men det gjorde det ju. När jag fick hem kortet ja men självklart är det fel då! Sär står det Cecilia Pedersen Lundgren. Men vafan på pappret stämde det ju så varför står det något helt annat på kortet!? Är ju ändå över ett år sen jag bytte mitt namn. Blir riktigt irriterad på när sånt inte stämmer.

du försöker och försöker men det funkar inte men när det inte längre är nå viktigt så händer det

Publicerat: 2011-10-24 | 01:00:53 i Allmänt
Har gått ner lite till :) det roliga är att jag inte gör något speciellt, jag äter det jag känner för och tränar inte. Så det är riktigt roligt att se att jag kan gå ner utan hårda dieter. Blir ju att jag rör på mig mer vardagsmotion och äter inte lika mycket godis och chips. Har köpt en chips påse på två månader här. Men en nackdel är byxorna... Avskyr när byxor inte sitter som jag vill, har ett par som satt jätte bra, är höga i midjan och dem var inte för tajta men heller inte så att jag fick gå och dra upp dem hela tiden. Men det hår förändrats, nu är dem för stora i låren och jag får gå och dra upp dem hela tiden om jag inte vill att det ska se utan som att jag har lika slapp och hängig rumpa som en 80 årig tant ;) ska testa tvätta dem och förhoppningsvis så blir dem lite mindre men funkar det inte blir det att gå på jakt efter nya byxor. Jag som just köpt nya och gjort mig av med dem som var för stora...

avslutade denna vecka med kinamat och lire choklad nu ikväll samt ett äpple :) godnatt gott folk!

We found love in a hopeless place

Publicerat: 2011-10-23 | 13:41:15 i Allmänt
Har försökt skriva två inlägg på mobilen men alltid har det varit något så det försvann.. Iaf så består mitt liv av jobb, jobb och jobb som nog märks på bloggen. Men jag är nöjd med livet som det är, det är enkelt och lätt inga komplicerade situationer eller jobbiga känslor. Medans mitt liv ser ganska så lika ut varje dag så läser jag om andras ;) tycker om att läsa lite då och då i kompisars bloggar, det är så jag vet vad som händer när det inte blir att träffa dem och prata med dem så ofta.

Har jobbat alla dagar denna vecka utom i måndags, men idag slutade jag tidigt och klockan är bara 13.40 och jag har hunnit jobba, lyckades ta mig hem (pendeln går inte, så fick ta ett annat tåg och sen buss), ätit lunch och suttit vid datorn ett tag.


never give up something you believe in

Publicerat: 2011-10-20 | 11:38:27 i Allmänt
Ledig idag men har en del att göra, måste träna till högskoleprovet, ska till banken in till centrum och handla mat. Min plan var att duscha och sen käka lite frukost medans håret torkade för att sen bege mig iväg, men har inte orkat ta mig från datorn än.


Say those words, say those words like there's nothing else

Publicerat: 2011-10-19 | 14:17:19 i Allmänt
Onsdag idag och efter att ha sovit i 12 timmar så klev jag upp och tränade till högskoleprovet på nätet, gick inte alls så värst bra men som jag trodde så gick matten hyfsat men vissa delar av svenskan riktigt dåligt och engelskan vill jag inte ens nämna. Snart blir det att åka mot jobbet för 5 timmars jobb, helt skönt vecka har korta passa alla dagar utom lördag. Korta passa är 5-8 timmar och långa 12-14 :)

Om en vecka åker jag upp till Luleå :) Såg mer framemot det förra gången, känns som att jag precis kommit därifrån fast det är lika länge som förra gången.

Igår vart jag lycklig, köpte äpplen som jag njöt av framför tvn på kvällen :)


123456789

Publicerat: 2011-10-17 | 09:17:45 i Allmänt
Vart överlycklig imorse när jag hade slutat jobbet och hann med tåget som går direkt till Jakobsberg så jag slapp byta hur underbart är inte det! :D Kom hem 30 min tidigare och slapp stå ute och frysa för att behöva byta tåg.

Ska till banken idag och fixa "vuxenkonto" avskyr att ha ungdoms det ställer bara till det för mig hela tiden. Blir nog även att ta en promenad förhoppningsvis en på 2 timmar :)

Nu har jag inget rum att komma hem till i Luleå, dem har bytt rum och hållt på och så mamma och pappa har tagit mitt gamla och lillebror deras. Dem har även stoppat ner alla mina saker i källaren. Bor ju inte där längre, skumt.


you can call me a dreamer

Publicerat: 2011-10-16 | 13:50:23 i Allmänt

Hade köpt lite choklad då jag istort sätt har slutat äta godis, tog två bitar sen bara "blä, jag vill ha ett äpple istället"

Var ute och gick i två timmar igår, hur härligt som helst. Snart blir det jobb, 16-08 mitt första nattpass här i Stockholm.


not just you

Publicerat: 2011-10-16 | 12:21:33 i Allmänt
Det är inte alltid så lätt att veta när det är dags att dra sig ur. Jag kanske lurar mig själv hela tiden, jag vet ärligt talat inte. Jaja, iaf så är det en kille jag håller på att lära känna men det är så svårt allt. Kan aldrig låta något bara ha sin gång... Han är nog den mest perfekta killen jag kan hitta men det krävs mer än så. Jag är sån att om känslorna inte är där från början, om det inte känns rätt från början så kommer det aldrig göra det. Jag är en drömmare helt enkelt.

Börjar 16 idag, jobbar kväll och natt. Känns lite tungt men ja det går nog bra.


tell me what should I do if I can't get you off my mind

Publicerat: 2011-10-12 | 12:50:25 i Allmänt
Igår blev det att jobba 8-22 men idag njuter jag av att kunna gå upp 11 för jag börjar först 16 :)

Pratade med Emma i måndags, åh vad jag saknar den bruden! Men det var trevligt att prata lite med henne :) Men förhoppningsvis hinner jag träffa henne när jag åker upp om två veckor, speciellt när jag inte har en aning om nästa gång jag åker upp har inte planerat in att åka upp något.

Har iaf köpt en flygbiljett upp till Luleå om två veckor. Får se om det hinner komma nå snö tills jag kommer upp.


Someone told me just to chill

Publicerat: 2011-10-10 | 14:50:34 i Allmänt

Måndag betyder ledig :)

Helgen var super trevlig, fredagen bestod av jobb 8-22 så det hände inte mycket mer denna dag. Lördag blev det sovmorgon till 10 sen hämtade Mosters kompis Malin upp oss vi begav oss till blod något, där man ger blod. Efter att ha sett hur det går till och fått information har jag börjat överväga att ge blod. Senare begav vi oss till Bromma Blocks en massa affärer! Härligt ställe att shoppa på. För min del blev det bara två halsdukar och ett par vantar. Vidare till Kista där vi käkade, åh vad gott! Någon slags baugette med kyckling, sallad sås och pommes till. Att avrunda kvällen med blev det bio, jägarna 2 såg vi. Var faktiskt bra. Hemma igen blev det att åka och hämta upp Doris. Fick även träffa min mammas kusin, snacka om lång 210 cm? :O

Söndag blev det jobb igen, dagen gick bra och relativt fort. Sen har jag beställt flygbiljett hem från luleå den sista oktober. For och storhandlade med Moster och sen lagade vi tacos, mums! Jätte mätta slog vi på filmen män som hatar kvinnor och åt lite ben and jerry. Slocknade framför filmen.

Nu har jag en bit karre i ugnen och har precis duschat. Ett lite slö dag med små saker att göra. Imorgon blir det lång dag igen, 8-22 :)


Du är sången i mitt liv

Publicerat: 2011-10-06 | 21:04:50 i Allmänt

Jobbade 13 timmar igår 7 idag och 14 imorgon och 8 på söndag. Här vare jobb, ja men tack! :)

Min hjärna står still totalt. Men i helgen blir det gå på bio med moster och hennes kompis, dem försöker få mig att börja ge blod men vill inte.
Moster "Tänk om du behöver blod och alla tänker som dig, då kommer du dö"
Jag "Den dagen den sorgen. Vad tråkigt då men så är det"

Nu se någon film på tv, godnatt gott folk!


har förlåta tappat sitt värde?

Publicerat: 2011-10-04 | 23:36:35 i Allmänt
Förlåt mig inte om du inte menar det, förlåt mig inte bara för att du ska må bättre av det eller för att jag ska det. När jag gör något fel så vill jag ha förlåtelse för att jag ångrar det jag gjorde och vill fixa allt igen, jag vill att allt ska bli som förut. Jag trodde vänner fanns där i både bra och dåliga stunder, men tyvärr men just nu så ser jag inte det. Även om ni är less på mig så trodde jag att vänner stanna kvar för att ge flera chanser och utvecklas tillsammans. I need some time. Just nu orkar jag inte med detta, hellre ensam än vänner som inte orkar ställa upp när man behöver dem som mest.

If my dreams was real

Publicerat: 2011-10-04 | 22:43:51 i Allmänt


Ni ser inte vem jag är egentligen och det är inte konstigt då jag inte visar vem jag är alltid. Jag är så oerhört duktig på visa fel sida, göra misstag och svika dem som jag älskar. Varför vet jag inte. Men jag är rädd för att förlora dem som står mig nära och ibland blir det extremt fel för mig och då gör jag dem där misstagen. Men det finns mycket ni inte vet om mig för jag visar inte allt, jag låter er tro något för att jag inte vågar säga sanningen. En sak är säkert och det är att jag inte vill göra alla misstag men jag hoppas att det inte skrämmer någon iväg för jag lär mig.

Om du bara visste vad jag gått och tänkt på, jag vill inte att det ska vara sant. En känsla som inte är okej, en känsla som jag aldrig kommer erkänna för någon. Men detta är något som funnits i mina tankar för ett tag nu. Får lära mig att släppa tanken för det kommer aldrig bli något.

Här var det sjuka inlägg

Publicerat: 2011-10-04 | 18:58:08 i Allmänt
For till vårdcentralen och fick veta att jag har halsfluss. Trodde inte det då jag hört att man brukar ha hög feber och jag inte har det. Han förstod att jag inte kunnat äta och sa att det måste botas på en gång. Är inne på min fjärde dag utan mat men förhoppningsvis kan jag äta imorgon.

Ikväll börjar Desperate Housewives igen :D

RSS 2.0