Fet som en gris

Publicerat: 2011-03-30 | 23:19:40 i Allmänt
Min mardröm kommer en dag bli verklighet! :'(

Att bli överviktig är något som jag fruktar, jag vill verkligen inte det men för mig är det nästan omöjligt att gå ner och behöver bara titta på kakor så går jag upp. (detta är sant då det går i släkten) Men kan ju inte skylla på det. Så länge jag motionerar och äter rätt så ska jag väl vara normalviktig. Men detta går inte riktigt alltid som jag vill. Älskar att träna, både styrke och kondition. Men eftersom att jag har min värk blir det svårt. Kan inte göra benövningar när jag tränar styrke. Kan inte springa och cykla och konditions träning under en period för då dör mina knän.

Jag känner just nu bara för att gnälla lite, för jag vill träna men värken jag har haft sen igår kväll är inte att leka med. Måste köpa knäskydd för att se om det hjälper något. Det är ju inte så att jag vill gå på smärtstilland hela tiden....

Förväntar mig inte att någon ska orka läsa detta, men jag behövde få skriva av mig lite av min frustation.

Vad blir konsekvenserna av vårat handlande?

Publicerat: 2011-03-30 | 17:21:25 i Allmänt



Sovit dåligt i natt, haft så extremt ont i knät. Stannade hemma idag då jag knappt sovit och har fortfarande ont, lindad knä och haltar det är jag det. Utan några förväntningar så testade jag starta datorn och nu fungerar den! Överlycklig tjej! Så idag har jag spenderat flera timmar med att skriva på samhälls rapporten. Det är den största rapport jag någonsin gjort. Ser ut att bli minst 25 sidor... Vet inte hur jag ska hinna på en vecka. Och blir aldrig nöjd med det jag har.


Everything is gonna be alright

Publicerat: 2011-03-29 | 00:20:48 i Allmänt
Livet kan ändra riktning helt plötsligt, håll hårt i något så du inte flyger iväg till en okänd plats.


Älskling eller kompis, vem väjer vi?

Publicerat: 2011-03-27 | 23:39:23 i Allmänt



En sak stör mig rejält och det är alla som dissar sina kompisar för killen. Och nu menar jag inte ibland utan när det blir så varje gång! Jag tycker att som kompis ska man kunna acceptera att sin kompis är kär och så, och den första tiden vill spendera den mesta tiden med sin älskling. Men efter 3-4 månader så är det inte lika okej längre. Visst man är kär men man får inte glömma sina kompisar. Det kan vara lätt hänt, det vet jag. Men jag ogillar väldigt när kompisar gör det och sen ändå blir sur på kompisarna för att dem kanske börjar hitta på annat utan att fråga. (detta är inte riktat till någon speciell!)

Detta tror jag eller vet många håller med men ändå så gör många just detta. Vet allt för många men jag orkar inte bry mig, utan hittar andra att umgås med. Jag är sån, efter ett tag slutar jag fråga och det gäller med alla. Kompisar ska finnas tid att umgås med, och det är något en kille/tjej måste acceptera. Man hade faktiskt ett liv innan man träffades och man ska inte sluta leva sitt liv bara för man bli kär.

Pratade lite om detta med Josefin i fredags. Och måste säga så inte någon blir sur, att det finns ju även dem som hittar balansen och det tycker jag är jätte bra. Ibland ska man välja ens partner framför kompisar, ibland kompisar framför ens partner. Och ibland kanske umgås med alla :)


I still remember

Publicerat: 2011-03-26 | 20:36:03 i Allmänt



Kan ju börjar med att säga att jag nog är en av dem klantigaste människorna jag vet om. För två år sen hamnade min mobil i en hink med vatten. För ett tag sen så tappade jag min mobil under någon annans bil, fick kråla mig på marken för att försöka nå den. Nyligen trampade jag på min dator. Råkat både klämma min hand mellan en stol och bordet, och att köra på min fot med stolen jag satt på. Detta är bara en liten del av allt. Men mitt liv är då fullt av saker både roliga och lite pinsamma, dock så skäms jag nästan aldrig.


Jag vill tillbaka, tid och rum existerade inte

Publicerat: 2011-03-25 | 23:33:30 i Allmänt


Vem skulle inte sakna tillbaka till Frankrike, när man bodde så här? ;) Tänk att det nästan är ett år sen vi packade väskorna och satte oss på bussen och åkte till frankrike. Tio dagar borta, 4 som spenderades på bussen och 6 dagar som spenderades i frankrike. En upplevelse som jag alltid kommer minnas, och tror det bara kom gott från den resan. Vill uppleva allt det igen, men jag vet att om jag skulle åka i år också så är det inte samma människor som åker dit och det är synd så detta år skippar jag... :(

Men om sanningen ska fram så var det ju inte riktigt så vi bodde



Tolv tjejer sov vi i detta rum. Men ack så underbart det kan vara att leva så enkelt som vi gjorde den veckan. Tystnad flera gånger varje dag, men ändå så många tusen människor på så litet område. Helt otroligt det var!

Some nights its just so lonely without you

Publicerat: 2011-03-25 | 18:06:08 i Allmänt



Frisk igen jiiiiippie! Så blev skola för min del idag. Var kul att träffa Josefin lite, fick till och med ha lektion tillsammans :) Både Emma och Veronica var sjuka :( så hoppas dem blir friska snart och kommer till skolan och delar med sig av sin glädje.

Denna helg kommer bli helt underbar! Plugga hela helgen, låter väl kul? (hör ironin)

Funderar på om jag ska köpa ett par skor eller en klänning, svårt val.


A million miles wouldn't seem that far, I'd go anywhere just to win your heart

Publicerat: 2011-03-23 | 18:12:06 i Allmänt



Om man tänker efter så är det ju extremt många människor som påverkar oss. Är det inte så att nästan alla vi träffar påverkar oss lite åtminstone? Om jag tänker tillbaka dem 6 senaste månaderna, hur många människor har jag inte då träffat? En del är kanske jag bara pratat med eller dansat med när man varit ut men ofta så kan man påverka lite genom att säga eller göra små saker. Och vissa har det varit lite mer med. Ganska roligt hur många som påverkar mitt liv genom att man kanske bara träffas några gånger. Detta är nog inget som alla tänker på men tänk efter, alla som fått dig att le, bli sur eller på något sätt fått dig att tänka på kvällen eller liknande har ju påverkat dig lite iallafall.


You're the one for me but is it the right time for this

Publicerat: 2011-03-23 | 14:43:21 i Allmänt
Det finns så mycket att uppleva. Finns så mycket att se. Så många drömmar som kan bli verklighet.
Men vem finns där ute som delar mina drömmar? Jag vet vad jag vill och vem jag vill dela allt med men vem är denna person, det vet jag inte än.

Vet att jag har varit lite anit kärlek senaste tiden men vissa stunder skulle jag vilja få vara kär men det känns inte som att det är något jag kan bli, tråkigt nog.

Jag vet att du finns där någonstans, allt jag behöver är att hitta dig men det är inte så lätt. Gör jag det svårare än det behöver vara? Jag vet ju att du finns där men jag vet inte om jag vill satsa nu eller låta dig gå.



Medans jag funderar på det så lever jag livet :)

Inte tid att vara sjuk!

Publicerat: 2011-03-22 | 17:32:27 i Allmänt
Detta är inte roligt! Har då lärt mig att man ska lyssna på sin kropp. Kände att jag inte mådde bra men tänkte att det går över så åkte till gymmet men efter 18 min på crosstrainer kändes det som att jag skulle dö, inte för att jag var slut på grund av att vi tränat utan det kändes som att hela kroppen skulle lägga av.

Var även hemma från skolan idag och blir att vara hemma imorgon minst då jag har magsjuka.. :( Har verkligen inte tid att vara sjuk!! Nu får jag ännu mer ångest över hur jag ska hinna allt i skolan...

Don't forget the past

Publicerat: 2011-03-22 | 09:05:24 i Allmänt

första natten på lääääääänge som jag sovit ut lite. Somnade kanske 23.20 och jag som aldrig brukar somna innan tolv. Nu ska jag ta och äta lite frukost och koka lite kaffe för att sen bege mig mot gymmet. Solen är framme, är nog svårt att börja en dag bättre än denna.

Och idag börjar jag och mamma om med GI och det gillas!


besviken och slut

Publicerat: 2011-03-21 | 21:16:28 i Allmänt
Fick hem klänningen jag hade beställt som jag tänkte ha på studenten men det blir att skicka tillbaka den. För det första så blev jag riktigt besviken då den inte alls såg ut som jag hade förväntat mig. Och för det andra så konstigt nog var den stor. Det är ju en klänning som ska sitta lite åt men det gjorde den ingenstans... Inte alls värd 600 kr!!

Kommer nog ha världens träningsvärk imorgon i ryggen! Snacka om att jag pressade. Dock gick det inte så bra annars på gymmet då jag både var hungrig och trött. Imorgon på morgon ska jag ta ett konditionspass eftersom att jag ändå börjar först halv två.

Don't even try to change me

Publicerat: 2011-03-20 | 22:50:40 i Allmänt
Har lite brist på vad jag kan skriva om så om någon har nå förslag så är det bara att hojta till!

Haha fick nyss frågan om jag har druckit :D nejdå inte alls, visar bara mitt riktiga jag. Detta fick mig att tänka på hur många som egentligen inte sett hur udda jag kan vara. Dem som känner mig väldigt väl har ju sett den sidan men i skolan tex så ser väl dem mest den lugna och ibland tystlåtna tjejen. Men oj vad jag kan vara full av energi och konstig och bara jobbig ibland.

Frågan är då; vem är jag?
Under dagarna är jag ganska lugn och stillsam, tar inte mycket plats. Men kvällar och då jag är med familjen, närmaste vännerna då är jag så mycket mer! Pratar 24/7, skrattar, är allmänt konstig, bjuder på mig själv, är jätte glad och gillar spontana saker. I ensamhet så är jag drömmaren, tänkaren och den förnuftiga.
Tro nu inte att det är falskt att visa olika sidor hela tiden utan det är kompisarna som tar fram den sidan av mig och det är när jag är med andra som jag inte har tid att tänka på allt så därför kommer allt när jag är ensam.



Står här med händerna framme och öppet hjärta samtidigt som jag blottar alla mina tankar

välja att vara positiv du får ett gladare och lyckligare liv

Publicerat: 2011-03-20 | 13:35:17 i Allmänt
Hade en helt underbar kväll igår! Ärligt så kände jag först för att bara vara hemma men ville ändå träffa tjejerna och jag är glad för det. Det är sånna kvällar som behövs ännu mer. Tror aldrig vi har skrattat så tillsammans :) Både när vi var på kvantum och när vi var hos josse så skrattade jag så jag nästan grät. Jag älskar dem <3
"vill man ha roligt ska man äta tacos med josse" - Veronica

Fick jobba igår på dagen, tyckte det var riktigt roligt. Fick lära mig kassan och fick ta mycket ansvar och jobba självständigt trots att det bara var andra gången jag jobbade där och förra gången var för 3 månader sen.

Vet ni vad? Jag har extremt mycket att göra i skolan på så kort insåg först det igår, hur mycket på så kort tid.... Men och? Jag är lycklig och vill leva livet orkar inte oroa mig vill vara glad :)



13 år gammal på bilden

what if I can't feel love

Publicerat: 2011-03-19 | 00:28:20 i Allmänt

nu har jag suttit här och börjat skriva tusen gånger snart och raderat allt igen. Vet inte vad jag vill skriva om fred på jorden kanske?

I wonder if I ever cross you'r mind


RSS 2.0