my heart is mine not yours

Publicerat: 2011-05-31 | 21:21:56 i Allmänt


Idag hade vi våran avslutningslunch på skolan, vilket bestod av tacos! Riktigt gott och riktigt mätt blev jag =)

Planerat en massa inför fester och annat nu när studenten är runt hörnet. Tyvärr kommer jag inte kunna festa under student veckan pga utbildningar jag har... :(

ser verkligen framemot torsdag, en dag med dem bästa!

jag gör vad som är bäst för mig

Publicerat: 2011-05-30 | 19:45:13 i Allmänt



Jag vet nu, du gör det så lätt för mig. Jag är komplicerad det vet jag, men jag är den jag är punkt slut.


Don't you let me go

Publicerat: 2011-05-30 | 18:22:31 i Allmänt


Jag vet inte längre vad jag känner. Jag vet inte vad jag vill. Men samtidigt vill jag inte förlora dig. Jag är inte den som ger upp i första taget utan brukar kämpa, men det är något denna gång, något med dig som gör att det känns som att du ändå aldrig kommer bli min. Jag vet inte om jag ska satsa och se vad som händer i framtiden eller låta dig gå och aldrig få veta.

Helgen fick mig att börja fundera och hade det bara varit helgen så hade jag inte tvekat lika mycket som jag gör nu, men jag har insett att det är så mycket mer som gör att jag tvekar, saker som jag aldrig tänk på tidigare.

Var in till skolan idag, fick VG i historia så nu är jag nöjd. Men projektrapporten vill jag bara riva sönder och spola ner. Har en dag på att skriva klart den, snällt! fattar inte varför vi fick först 3 dagar att skriva och nu 1 och vår handledare som bara ska läsa hade nästan 2 veckor på sig och nu 1 till vecka.

I'm gonna love you like I've never been hurt before

om jag inte håller dig så hårt

Publicerat: 2011-05-30 | 10:15:51 i Allmänt



Det är så mycket som snurrar runt i mitt huvud nu. Ska snart iväg på möte inför sommarjobbet sen lektion och imorgon är det avslutningslunch på skolan, blir det alko sen kanske? sen börjar festerna, onsdag, torsdag, fredag, lördag och måndag. Tror dock inte jag ska gå på alla och absolut inte dricka på alla. Kanske blir det en sväng till fina Boden också vem vet.

Vem sa att det skulle vara lätt? Är inte så säker på att jag vill bli äldre för ju äldre jag blir ju svårare beslut. just nu vill jag stanna tiden ett tag och bara umgås med vännerna och familjen och ha roligt. Inte behöva tänka och fundera på senare.

Vad händer till hösten när sommarjobben är slut? Kommer man stå där helt utan jobb och pengar? Vill inte ens behöva tänka på det men det går inte att undvika.

Nyckeln här i livet är att förlåta

Publicerat: 2011-05-29 | 22:40:55 i Allmänt
Har mått riktigt bra idag, känner inte alls av något att jag var ut igår :) fick inte sova längre än till 13 då Emma ringde och väckte mig. Måste verkligen byta abonemang! Fyllde på mobilen idag kanske vid 2 och har redan slösat 35 kr.

Jaha, tydligen hade jag fler lektioner ändå... Har tydligen betygsamtal imorgon på historian så egentligen är det väl inte så mycket att gå för. Men måste leta reda på en annan lärare och ta ett rejält snack med henne. Tänker fan inte skriva projektrapporten, inte vårt fel att den inte är klar.


nu lägger jag ner

Publicerat: 2011-05-29 | 07:11:07 i Allmänt
Klockan 7 steg jag innanför dörren, helt otroligt trött också. Har inga kommentarer om kvällen men som sagt har jag helt underbara vänner :) bara det där att sitta bredvid varandra och stryka i håret, eller bara sitta och hålla varandras händer.

Nu ska jag försöka sova och kan säga att jag kommer försöka gå i ide någon dag eller så. Så får se hur mycket jag kommer orka blogga...

dreams cant be true

Publicerat: 2011-05-29 | 05:06:06 i Allmänt
Att allt alltid ska skita sig. Det är fan inte värt det längre. Det är bara att fokusera på det man redan har och inte försöka få något man inte har, för det kommer man aldrig att få.

Men jag kan iallafall vara glad över att jag har mina kompisar. Men hade ändå suttit fint med ett slag nu.

Tro inte, hoppas inte, dröm inte, allt kommer bara att krossas

mina tankar

Publicerat: 2011-05-27 | 22:05:17 i Allmänt

Somnade vid 18 och vaknade för ca en timme sen, så 3 timmar en fredagkväll. Sa "Måste ju vila upp mig inför imorgon".

Jag har börjat tänka, jag har börjat undra. Tänk om jag hade gjort ett annat val, hur hade mitt liv sett ut idag? En sak vet jag och det är att det hade varit extremt annorlunda. Jag älskar livet och mina vänner och hade jag gjort ett annorlunda val hade jag inte haft det jag har idag. Ändå kan jag inte tänka att det var det rätta valet, för än idag vet jag inte. Eller jag vet att jag skulle ha gjort det, men jag vet inte om det var vad jag ville.

Ett val i livet kan komma och påverka hela livet och det är så skrämmande. Jag är bara 18 år men ändå gjort så stora val här i livet som jag vetat om kan komma att påverka hela min framtid. Och det är inte lätt när man inte vet vad man vill, man vet vad som kanske man borde göra, vad alla säger att man ska göra men är de det som är det rätta för mig? Är det de som jag vill? Jag vet att jag kommer aldrig kunna få veta hur livet hade varit om jag hade gjort ett annat val. Men ändå kan jag inte sluta tänka på det.

Det finns så många frågor utan svar som gör att jag inte kan släppa det helt. Det finns saker här i livet som jag undviker bara pågrund av det valet. Det finns samtalsämnen som gör att jag hamnar i försvarsställning bara pågrund av det valet. Jag vet att detta är något som jag måste lära mig att leva med och jag trodde det skulle bli enklare än vad det har varit. Ibörjan trängde jag bort det, jag klarade inte av att tänka på det. Men allt vad tiden går så tänker jag på det, det har gått några år men ändå kan jag inte besluta mig om att jag valde rätt väg att gå.
Kommer aldrig veta, måste bara acceptera och inse vad det är jag gjort för att kunna gå vidare.


hejhej

Publicerat: 2011-05-27 | 16:25:39 i Allmänt

Idag fick jag mitt schema för slutet av sommare :) kommer jobba nästan bara natt men det är bra det med :) dessutom så kommer jag vara ledig många dagar just för att det är så långa pass. Men en massa utbildningar i början av sommaren och vissa var inte alls bra då jag har konfirmationen. Visst lite får vi ta ledig men speciellt en dag var speciellt inte bra, får se om det går att lösa. Är iallafall väldigt taggad nu för att jobba :)

Ikväll blir det bara att ta det lugnt med familjen som det ser ut :)
Ha en trevlig helg alla!


forgive, forget and never regret

Publicerat: 2011-05-27 | 14:36:24 i Allmänt



Ja sista provet gjort, inte alls glad över resultatet. Tycker jag borde ha fått bättre så nu hänger mitt betyg på en inlämning vi har gjort. INGEN MER LEKTION!! :D

Imorgon blir det boden med mina härliga brudar. Först stan sen boden för mat och sedan utgång. Ser verkligen framemot morgondagen, har helt taggad!

dagens tips

Publicerat: 2011-05-27 | 10:28:29 i Allmänt


Och så ångrar jag mig än en gång att jag inte pluggat i tid och tillräckligt inför provet. Sista provet men inte ens till det kunde jag anstränga mig lite. Helt enkelt skolless och tagit studenten redan känner jag.

Köpte en ny foundation igår från apoteket, jag älskar den! Det är någon mineral foundation och jag tycker inte att det syns att man ens har foundation vilket jag gillar! :) Helt klart värt pengarna enligt mig.


Kan du lova att du finns vid min sida ändå fram?

Publicerat: 2011-05-27 | 01:01:08 i Allmänt


Att veta att ni finns där om det är något är det viktigaste för mig. Att veta att jag inte står ensam är så skönt.

Vänner är något som man ska sätta väldigt högt, riktiga vänner är osynliga så det gäller att ta vara på dem man har. Jag älskar mina och det vet dem nog ganska väl vid det här lagret. Men jag tycker att det är viktigt att man säger och visar att man uppskattar varandra och är glad över att ha varandra :)

"Ty talet om korset är visserligen en dårskap för dem som gå förlorade, men för oss som bliva frälsta är det en Guds kraft"  1 kor 1:18

PARTY!! :D

Publicerat: 2011-05-26 | 18:32:44 i Allmänt


Om just mindre än en vecka så börjar firandet inför studenten med alla fester. Ska bli hur roligt som helst! Mindre roligt är att jag är så bra på att göra av med pengar på ingenting. Dock hade jag lånat förra månaden men ändå, detta är inte okej!!

Kan inte göra så mycket åt det nu, gjort är gjort.


Rule of a gentleman

Publicerat: 2011-05-25 | 22:04:33 i Allmänt

Kvällen har bestått som sagt av att jobba. Planera lite inför sommaren och förhoppningsvis finns det en viss kyrkstuga kvar som vi ledare kan få bo i, det hade varit helt underbart nära och bra :) Nu sitter jag och äter lite glass, Häagen-Dazs Strawberry Cheesecake MUMS :D

Slänger upp en random bild


never give up something you believe in

Publicerat: 2011-05-25 | 15:51:44 i Allmänt


Åh vad det märks att studenten är nära! Har varit ledig idag och är ledig imorgon :) äntligen har man lite pengar igen men det svider att jag lånat så mycket pengar förra månaden som jag nu måste betala igen, stor del av lönen går ut till att betala igen... :/ snart är det bara att bege sig för att jobba, idag blir det att planera inför sommaren :)


RSS 2.0