Viss saknad kommer alltid finnas, men den är värmande och inte dyster

Publicerat: 2011-02-28 | 00:21:33 i Allmänt
Natten var roligt, satt och spelade guitar hero metalica hela natten och hade det trevligt :) vi tog bussen hem som gick kl 6 och när vi satt på bussen kändes det som att klockan bara var 21. Väl hemma så somnade jag och sov jag så gott ^^

Nu är det verkligen inte länge kvar tills jag och josefin åker till stockholm! :D men, har mycket att hinna med innan och speciellt skoluppgifter jag har att göra vet jag inte när jag ska hinna med att göra....



åh, såg denna bild och började sakna henne väldigt mycket. Snart fyra år sen, men det känns som en evighet sen jag såg henne somna in :'(
Tänk vad mycket ett husdjur kan betyda för oss, hur mycket dem kan hjälpa oss och fylla en plats i våra hjärtan. Min hund var det bästa som fanns medans jag växte upp :) <3

tjejkväll som blev party

Publicerat: 2011-02-27 | 02:51:34 i Allmänt
Jaha, det var ju tänkte att det skulle vara en tjejkväll i boden ikväll. Började med att vi pratade, såg melodifestivalen och åt gott men sen så klart slutade det med att vi drog ut. Vi ville ju träffa snygga killar, men kul att vi under 20... Nu sitter jag och veronica hos emma och palm medans emma och josefin är kvar ute :)


Happy or sad just choose

Publicerat: 2011-02-26 | 12:58:45 i Allmänt

I nian gjorde jag en klänning som jag inte har sett till på flera år. Idag så här en lördag började jag rota runt i garderoben och hittade en massa gamla kläder som jag testade. Fann även klänningen jag sytt och kom i den. Hittade en jeanströja? eller vad man ska säga som jag hade när jag var 12 som jag nästan kunde knäppa alla knappar. Ganska förvånad att jag inte gått upp så extremt mycket sen jag var tolv.

Ibland behöver jag bara få dränka mig i min garderob och testa gamla kläder, vissa kan jag inte ens förstå att jag har använt. Har ganska mycket kläder och skor som jag aldrig har använt.


Would you want me when I am not myself? Wait it out while I am someone else?

Publicerat: 2011-02-26 | 02:36:34 i Allmänt

Det är när man är nere som man ser vilka som verkligen är ens vänner. Nog för att jag redan visste men det känns bra att ha några som verkligen bryr sig och visar att dem finns där när man behöver någon som mest.

Ser framemot imorgon, under dagen blir det att baka något har inte kommit på vad än men det ser vi. Sen på kvällen ska jag, Josefin och Veronica till Emma och prata och skratta och bli tjocka :D vet inte varför jag inte har en enda bild på bara oss fyra... 

I've seen dreams that move the mountains

Hope that doesn't ever end

Even when the sky is falling

And I've seen miracles just happen

Silent prayers get answered

Broken hearts become brand new

That's what faith can do


En bild säger mer än tusen ord

Publicerat: 2011-02-25 | 01:12:55 i Allmänt



For me youre everything

Publicerat: 2011-02-24 | 22:45:30 i Allmänt

Stolt över mig själv, inte en enda godis på hela veckan! :D Men på lördag blir det myskväll hos en go söt tjej med mina fina tjejer :) och då blir det att gotta i sig massa och bara ha det trevligt och roligt och sen har vi gått upp 10 kilo var ;D

Vad vore en ett liv utan underbara kompisar?
Jag värdesätter mina kompisar och familj mest <3


Gör det ordentligt eller låt bli

Publicerat: 2011-02-24 | 17:22:00 i Allmänt

På morgonen besökte vi häktet. Var ganska intressant att lyssna och få se lite hur det är där.
På hålet kollade jag och ingrid på våran redovisning. Kan säga att man kan lära sig mycket av att filma och sen kolla på sig själv. Guldfisken säger "eh"


Jobbansökan på gång

Publicerat: 2011-02-22 | 15:38:53 i Allmänt
Igår kväll och i stortsett hela denna dag har jag spenderat till att skriva cv och personligt brev. Det är jobbigare än man tror. Har fått ihop ett cv, ett personligt brev som bas och två mer specifika. Så idag ska jag skicka in till tre jobb :)

Så här effektiv brukar jag inte vara, men det är bra att jag får det gjort måste ju verkligen försöka att få något jobb efter studenten.

Nu blir det att se sex and the city

GI i full gång

Publicerat: 2011-02-22 | 12:54:38 i Allmänt
För att vinna stort måste man satsa stort

En och en halv dag med GI än så länge, lite jobbigt bara att jag måste tänka till vad jag ska äta till lunch när jag vanligtvis bara brukar ta en macka eller så. Har typ aldrig varit med om att det har varit så mycket folk på gymmet som igår. Vartenda löpband var upptaget och alla styrkemaskiner var nästan upptagna, iallafall när jag skulle ha dem.


Söka jobba tar tid

Publicerat: 2011-02-21 | 23:40:53 i Allmänt
Hela kvällen har jag suttit och skrivit cv och personligtbrev men det är inte helt klart har lite små saker att fixa till som jag ska gör imorgon sen är det bara att skicka in och söka jobb. Hoppas på att få jobba i stockholm i sommar även om mamma inte vill det. Men hon stöttar mig om jag skulle göra det :)

Om en vecka och 36 timmar är jag och Josefin i stockholm :D ser verkligen framemot det!



Bilden säger "hej, jag vill jobba, anställ mig snäääälla"

Var inte nöjd med vad du kan få, se till att få det du vill ha

Publicerat: 2011-02-21 | 13:07:15 i Allmänt
Vissa av oss söker lyckan genom kärlek, andra genom pengar och resten?

Vad är egentligen lycka? Är det inte så att vissa dagar, vissa stunder är man lycklig. Kan man verkligen vara lycklig hela tiden under en väldigt lång period?

Jag behöver inte ha någon kille som bekräftar, någon att dela allt med eller någon att mysa med på kvällarna. Jag har allt jag behöver men ändå så efter en tid i singellivet så börjar jag sakna vissa små saker. Det jag saknar mest är faktiskt att någon kommer och håller om en och man känner den där känslan i magen när någon man älskar kramar en. Eller när man tittar på den underbara personen och bara blir glad av det, och tänker hur mycket man älskar personen.

Varför är det så svårt att bli kär?
Jag tycker det känns som att man vet utbudet i hela stan och runt omkring. Men ändå så är det ingen som är den rätta att inleda något med. Vad är det som gör att vi blir intresserade? Är det så att vi behöver flörta och visa ett intresse redan innan vi är intresserade? Är inte det lite falskt? Det är inte konstigt att vi blir sårade, att vi inte vågar ge oss ut och börja dejta.

Släpp alla förväntningar och var bara dig själv, dejta alla som bara är lite intressat för vem vet, snart finns kärleken där.

Never forget that we are only human

Publicerat: 2011-02-20 | 17:40:42 i Allmänt
Ikväll ska jag försöka skriva cv och personligt brev och så jag kan söka jobben i stockholm :) hoppas verkligen jag får något av dem, tänk vad roligt att få flytta till stockholm i sommar :) Pratat med mamma om det och hon tycker jag ska göra det. Tänka att få bo 100 mil härifrån om 4 månader, underbart!

What if i change my mind?

Vissa misstag kommer vi alltid få lida för, vissa misstag kommer vi alltid bli påminda om att vi gjort. Jag önskar att alla kunde förlåta mer och gå vidare. Vi tänker på oss själva att det är svårt att förlåta, att någon gjort något mot oss och därför behöver vi inte förlåta för vi blev sårade.
Varför inte vara mer öppensinnade och ta lite mer lätt på vad som händer. Ta vara på tiden vi har och vara glada. Alla kan göra fel och alla vill kunna bli förlåtna. Förlåt och accpeptera det som hänt.

Leave the memories behind

Publicerat: 2011-02-20 | 12:09:33 i Allmänt
Går kvällen började med att Madde frågade om jag skulle hänga med till Tomas på lite fest. Alltid kul att bli frågade, så hängde med dit. Var trevligt med lite folk från klassen, sen drog vi till lerbäcken på en lokalfest som inte var allt för röj. Efter det drog vi vidare till ännu en fest som var i stan. Där träffade vi på någon som vi kände. Var roligt där :)
Och hela kvällen var jag nykter då jag körde. Vart lite sugen på att dricka och släppa loss när alla andra gjorde det, men nej stod emot det :)

Nu blir det våfflor till lunch! GOTT :D

Allt har en första gång

Publicerat: 2011-02-19 | 00:03:23 i Allmänt
Blev inte att beställa klänningen jag vill ha på studenten, den är slut :'(
 


För första gången i mitt liv känner jag att jag har ett hem.
För första gången i mitt liv känner jag att jag har en familj.
För första gången i mitt liv känner jag att jag hör hemma någonstans.
För första gången i mitt liv känner jag att det spelar ingen roll vad som händer, jag har människor som stannar kvar.
För första gången i mitt liv känner jag att jag är någon, jag får göra fel, jag är ändå accepterad. 

Detta är kanske något som dem flesta känner redan som små, en känsla som dem flesta alltid haft. Men faktiskt så har inte jag det. Att alltid behöva känna att man tvingas dras emellan två hem, två familjer och två olika miljöer, att alltid vara på besök någonstans. Det är något jag alltid känt, även om jag inte kunnat uttrycka det som liten.

Dra saker fram och tillbaka, vissa saker hör hemma där vissa inte. Vissa kläder ska jag ha vissa veckor och andra andra veckor. Om jag blickar bakåt så inser jag att det var inte en person jag var. Jag var en människa med två olika liv varannan vecka, ett litet barn som var förvirrad i vars jag hörde hemma, vem jag var. Olika saker och olika kläder, olika uppfostran och det blev att jag var två olika personer varannan vecka.


can we bring back yesterday? nej tack! :D

Publicerat: 2011-02-17 | 23:08:28 i Allmänt

Varje dag är ett nytt äventyr. En dag är dagens upplevelser gammla minnen


RSS 2.0