I see something light

Publicerat: 2010-05-29 | 17:24:25 i Allmänt
Vad ska man hitta på ikväll? Verkar som att många ska festa ikväll. =)

Sitter och tittar på bilder på dig och mig. Tänk så många minnen vi har tillsammans.
Jag vet inte hur framtiden ser ut men jag hoppas att det inte kommer vara en mörk en.
Ska du någonsin kunna förlåta mig för vad jag gjort?

Hur kan man ha så många tankar som jag har haft under veckan? Trodde det var omöjligt =D

8.53

Publicerat: 2010-05-29 | 08:53:41 i Allmänt
Klockan riger 7.40 men 8.20 springer jag upp. Är så otroligt trött, vill bara få någon dag att sova ut. Men snart bär det av mot jobbet. Idag blir det planering inför sommarn. Kanske inte det roligaste med planeringen men det måste ju göras också. Har en god lunch iaf som jag ser fram emot. Kyckling och potatissallad :) mums


=D

Publicerat: 2010-05-28 | 22:52:31 i Allmänt
FICK VG I NK B!!!


Allt är otydligt

Publicerat: 2010-05-26 | 18:54:43 i Allmänt
Jag trodde jag klarade mig bra. Trodde jag inte brydde mig så mycket, men jag hade fel..
Alla frågar varför. Vad ska jag säga dem. Jag säger sanningen för jag orkar inte ljuga, jag orkar inte dölja sanningen och samtidigt så får jag prata om det som hände för vem ska jag annars prata med och få tänka med?

Är det här vägen tillbaka?

Samma kväll pratade jag med mamma och berättade vad som hänt. Och det sista hon sa innan hon gick var, "Fall inte tillbaka. Lova mig, börja inte med nå dumheter igen. Jag är orolig för dig."

Men tänk om jag gör det, ibland vill jag bara lägga mig ner och glömma allt. Slippa känna som jag gör. Men samtidigt är det lite bra att jag har så mycket i skolan för det gör att jag inte hinner tänka lika mycket, jag får annat att tänka på.

Endel av mig vill ha dig tillbaka men jag vet inte om mitt hjärta håller med. Är det mina känslor eller är det bara en vana?

Lova mig, såra mig inte mer, det orkar jag inte med just nu. Snälla, var ärlig mot mig hela tiden.  

4 timmar extra

Publicerat: 2010-05-26 | 18:33:56 i Allmänt
Kul att man slutar 12.35 men tar sig från skolan först 16.50.

Jag och stina satt kvar över 4 timmar för att hinna göra klart våra filmer på datan. Dem skulle in idag och förstår inte hur lärarna tänker när de sätter en deadline, vi har suttit extra nästan varje vecka och ändå var vi tvugna att sitta över så länge sista dagen också. Dessutom så vill jag ju ha sovmorgon imorn och det skulle jag inte få om jag inte gjorde klart filmen idag. Det var väl den största andledningen till att jag stannade så länge för att få den klar.

I don't understand what you thinking...

!!!

Publicerat: 2010-05-23 | 20:54:01 i Allmänt
Klarar inte av att inget veta! Jag blir tokig!!

Jag tänker och funderar hela tiden, gör inget annat. Försöker lura mig själv men det går inte så bra.

Jag måste få veta snart! Jag pallar inte mycket längre till..

Ensam

Publicerat: 2010-05-23 | 20:43:32 i Allmänt
Det var vi två mot världen!


Bättre än väntat

Publicerat: 2010-05-23 | 20:31:33 i Allmänt
Det har nu gått några dagar sen det tog slut mellan oss. Dem första timmarna var hemska men jag har accepterat det nu. Trodde allt skulle vara så otroligt svårt men det är de inte. Jag klarar mig väldigt bra tycker jag men det kan ju också ha att göra med att jag inte hunnit vara hemma något sen den dagen. Kanske blir svårare nu när jag kommer vara hemma, kanske tankarna och saknaden kommer då. Bara att hålla ut, det var mitt beslut, det var jag som såg till att det här hände.

Jag saknar ju dig men det kan jag leva med. Det är som en skön känsla av att veta att jag inte har någon annan, veta att jag inte behöver tänka hela tiden på vad jag gör och på någon annan. Jag är fri helt enkelt. Det kanske låter fel när jag säger att det är skönt att inte ha någon, men jag tror att jag endast kommer tycka det för ett kort tag. Det känns som att det var dags, tiden var inne för oss. Jag vet inte hur det hade varit mellan oss om det inte hade tagit slut, men jag tänker inte på det. Det är ingen idé, för jag tror att vad som än hade hänt så var tiden inne för ett slut. Jag kan säga ärligt att jag vill vara med dig, men det går inte och vi har pratat om det. Jag tror inte att det kommer bli vi igen, den här gången är det nog slut för alltid.


Du får aldrig glömma hur mycket jag älskade dig, hur mycket du betydde för mig. Du förändrade mig och mitt liv, vågar inte tänka på hur det hade sett ut om jag inte hade träffat dig. Du kommer alltid vara speciell för mig, du kommer alltid betyda något för mig. <3

Äntligen värme

Publicerat: 2010-05-20 | 14:18:24 i Allmänt

Dagen började med webbdesign som slutade kl. 9.30 sen gick vi till biblo för att låna böcker om pedagogiska teorier, Reggio Emilia. Sen blev det stan, sitta i värmen i norra hamn och bara ta det lugn och njuta. För nästa lektion börjar kl. 15.30 Det har även hunnits med en glass i solen :)





Förlåt. Men du gör mig bara mer och mer förvirrad. Du säger olika saker hela tiden. Är det slutet för alltid?


värsta dagen ever!

Publicerat: 2010-05-19 | 22:10:58 i Allmänt

Idag har varit en av dem sämsta dagarna i mitt liv.
Dagen började med att jag fick veta att vi har samhällsprov till veckan när jag trodde det var veckan efter. Sen forsatte dagen med engelska nationella som gick jätte dåligt, sen fick jag även veta att flash filmen ska vara klar om en vecka, vilket jag ALDRIG kommer hinna göra klart. Och dessutom när jag frågade om hjälp för att jag inte fick till en arm i filmen så tog hon bort en del av filmen som hade tagit över en lektion att göra. Blev jätte arg så stängde ner programmet utan att spara så fick göra om allt jag hade hunnit göra under lektionen. Sen hade jag engelska nationella igen, gick super dåligt. Hon rättade det direkt när jag var klar och blev inte glad över att se resultatet. Måste ha jätte bra resultat på listning för att klara godkänt.
Ikväll förlorade jag även det bästa jag har. Vilket var det jobbigaste av allt. Så har fått jätte ont i huvudet av all gråt. Och som pricken över i:et så har min mobil slutat fungerar bara så där. Stod att det inte var något simkort i så tog ut batterierna och simkortet och stoppade in det igen och skulle slå på mobilen men då startar den inte, trots att den är full laddad!

Imorgon bär det av till munkviken. Känner mig inte alls så taggad just nu eftersom att det har varit en otroligt jobbig dag idag, och eftersom att jag kom hem igår från frankrike och är jätte trött eftersom att det inte blivit allt för mycket sömn där.

Bara att bita ihop.

Nästa vecka har jag inte tid att tänka på allt elände. Nästa vecka kommer vara fullpackad;
Måndag: Nk redovisning, kör lektion, kör.
Tisdag: Matte C nationella
Onsdag: Flash inlämning, Engelska nationella, kör lektion
Torsdag: Samhällsprov
Fredag: Franska prov, LPL rapport inlämning
Lördag: Jobba
Söndag: Jobba


Tiden tillsammans kommer alltid leva kvar inuti mig...

mitt val

Publicerat: 2010-05-19 | 17:28:28 i Allmänt
Jag vill verkligen inte såra dig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är en situation jag själv har skapat. Jag måste ta mitt ansvar och jag har gjort mitt val. Jag har bestämt mig nu men det är inte lätt för mig.
Jag gör det ikväll. Imorgon kan jag inte ångra mig, då är det försent. Jag ångrar inte att jag hamnade här, men jag önskar jag hade gjort det på ett bättre sätt. Det är mitt val, endast mitt och jag kan inte blunda den här gången, nu är det dags.
Jag vet inte hur folk kommer reagera, men jag kan inte tänka på alla andra just nu. Nu är det mig det gäller, valet måste ske efter vad som är det rätta för mig. Förlåt, men vad ska jag göra?

Jag vill verkligen inte släcka ditt leende.

Frankrike

Publicerat: 2010-05-19 | 17:02:15 i Allmänt
Igår kom jag hem från Frankrike. Längtar redan tillbaka. Var borta i tio dagar, tio dagar som jag trodde skulle kännas länge och trodde jag skulle börja längta hem. Men det har varit helt underbart, är så glad för att jag gjorde denna resa. Det tog 51 timmar att åka till Taizé, inte alls så jobbigt som alla tror. Tiden gick fort och vi hade det jätte roligt på bussen. Det har trots allt inte varit så bra väder mest regn och mulet men jag gnäller inte på vädret det gick att vara ute iallafall och vädret är ju inte allt. Träffade en massa helt underbara människor. Så synd att många av dem kommer jag aldrig se igen. Innan jag visste ordet skulle vi åka hem. Och jag hade inte ens börjat längta hem. Det var så skönt att vara där, leva enkelt och inte behöva tänka på verkligheten så att säga.



Jag är så glad för denna upplevelse. Vill åka tillbaka dit nästa år!


RSS 2.0