Säg att allt blir bra, säg att jag inte är den enda som tänkt

Publicerat: 2011-07-30 | 14:47:50 i Allmänt


Det är inte lätt att sakna något. Just nu saknar jag mitt liv... Känns som att jag bara jobbar eller sitter hemma och väntar på att jobba. Saknar att vara med kompisar, ha roligt, festa, komma hem sent på natten och kunna göra precis vad jag vill när jag vill. Välkommen till arbetslivet antar jag.

Dont wanna go home tonight

Publicerat: 2011-07-28 | 22:57:52 i Allmänt


Klippte inte så stor skillnad, vart ca 10 cm kortare, ser fräschare och även lite uppklippt. Det är däremot väldigt väldigt mjukt och lent har nog aldrig haft det så förut :)

my dreams make me wanna keep the my faith

Publicerat: 2011-07-28 | 22:52:10 i Allmänt



jag saknar dig!

Publicerat: 2011-07-28 | 15:03:04 i Allmänt
Såg på moas blogg att en av dem bästa böckerna jag läst, är nu inne på min 7 gång jag läser den. Den boken kommer nu på film i augusti! :D Måste se den! :D

Nu ska jag gå och klippa mig :)

Call me tonight and I will tell you everything

Publicerat: 2011-07-28 | 12:36:57 i Allmänt

Vissa saker går bara inte att förlåta

Publicerat: 2011-07-26 | 22:08:54 i Allmänt
Ikväll har jag haft diskussioner med mamma. Och ärligt talat är det skrämmande hur folk kan såra en och hur man kan behandla andra. Det är sjukt hur mycket det kan påverka en och ens liv av vad andra gör.

Pappa sa idag att han ska ner till stockholm antingen på fredag eller måndag. Föreslog att om han kan åka på måndag så kan jag följa eftersom att jag jobbar i helgen. Det skulle nog vara bra för honom så att han slipper köra hela vägen upp igen sen och så hade det varit trevligt för mig att bara komma härifrån lite :)


Grattis!

Publicerat: 2011-07-26 | 16:57:37 i Allmänt
Grattis Josse!! <3



Idag fyller denna sötnos 19 år! Hoppas du får en bra födelsedag :)

jag faller och det gör ont att resa mig upp igen

Publicerat: 2011-07-25 | 13:10:33 i Allmänt
Jag har skjutit på att tänka, jag bestämde mig för att bara leva för stunden och ta det senare. Men nu är tiden inne, nu är det dags att ta ett beslut. Vill vänta med detta beslut, men jag vet att ett steg på vägen till det slutgiltiga beslutet måste jag ta, men det är just detta lilla steg som är så svårt.



Just nu känner jag för att kapa av benen just ovanför knäna. Detta är inte det minsta roligt! problem med att gå då jag knappt kan sträcka ut benen eller böja dem, alltså kan jag knappt röra dem... gör ont att ha byxor och kan inte ha shorts då det ser hemskt ut.


ems bild :)

trästocks

Publicerat: 2011-07-24 | 23:57:06 i Allmänt



fyra bilder från helgen då vi var i skellefteå

Detta är mitt liv och jag väljer att leva det

Publicerat: 2011-07-22 | 00:55:17 i Allmänt
Imorgon åker vi till trästocks, bara det att jag åker med mina bästa tjejer säger ju att helgen kommer bli toppen! :)

Jag kan inte väja över mina känslor men jag kan välja hur jag ska hantera dem. Jag kan välja att se, jag kan välja vilken väg jag ska gå. Detta är mitt liv och jag kan med ett leende på läpparna säga att det är jag som bestämmer över mina val.

min största rädsla är att förlora honom

Publicerat: 2011-07-21 | 04:03:53 i Allmänt

Alla har vi våra hemligheter som vi inte vill ska komma ut.
Alla har vi våra rädslor som vi inte vill behöva uppleva.

Jag vet att alla är rädda för något, jag är rädd för massor av saker. Men min största rädsla är att förlora någon som står mig nära. Det är aldrig roligt att förlora någon, men för mig så finns den rädslan varje dag. Nästan varje dag tänker jag på det och är rädd att min största rädsla ska inträffa.

Jag har förlorat många i mitt liv, vissa är mitt eget fel, vissa har jag själv valt bort men vissa gick bara sin väg. Så idag har jag inga problem att öppna upp mig för andra, men mitt problem är att kunna lita och verkligen verkligen kunna älska någon. Jag vet att jag ibland kan låta deppig, vill inte vara den personen men jag tror att nästan alla skulle vara det om dem förlorat en förälder och höll på att förlora en till, och varje dag gå omkring och behöva verka stark men ha en oro om att man kan förlora sin förälder. Det är inte lätt att vara glad när småtimmarna kommer.

Allt jag vill är att få veta att jag inte kommer förlora honom, för det är min största rädsla


Och om jag skulle förlora dig, ja då skulle jag förlora en stor del av mig själv

Publicerat: 2011-07-21 | 03:48:15 i Allmänt
Idag vaknade jag av att mamma och pappa kom in studsande i mitt rum, dem hoppade upp och ner och flaxade med armarna och hade ett stort leende på läpparna, dem nästan skrek av glädje "vi ska till ikea! vi ska till ikea!"

Detta är något som är väldigt typiskt min familj, ingen av oss är normala men det är det som gör det hela så underbart.


Så här glad var pernilla i bilen när vi kom till haparanda :)


Än en gång minskar mina läsare, men denna gång orkar jag inte bry mig. Mitt liv är väldigt enformigt just nu, jobbar 15 timmars pass kommer hem sover lite sen fixa mat och så till jobbet igen. Dock är jag ledig nu till på måndag så på fredag åker jag, josse, ems och veronica till trästocks :)

sen en till anledning till varför jag inte orkar uppdatera är för att jag en gång skrev väldigt personliga saker här, tankar och känslor. Detta fick jag höra om sen och när jag pratat med folk så har dem sagt att det man skriver i sin blogg ska man räkna med att folk pratar om. att jag fick skylla mig själv. så nu har jag valt att inte dela med mig, jag orkar inte ha det så igen bara.

bloggvärde

Publicerat: 2011-07-18 | 15:59:17 i Allmänt

hittade en sida där man kan se vad ens blogg är värd :)

a dream came true

Publicerat: 2011-07-15 | 01:10:35 i Allmänt
I slutet av högstadiet fick jag en gång höra att mina drömmar blir sanna. På sista tiden har jag trott att alla mina drömmar gick åt då, nu förblir mina drömmar bara drömmar. Men är det verkligen så? En lite dröm som går i uppfyllelse kan betyda så oerhört mycket! Men jag tror även att om man berättar om det så kommer det bli förstört.

Än en gång tror jag att drömmar kan bli till verklighet bara man ber så är allt möjligt


Säg ingenting till mig, det hörs på stegen när du går

Publicerat: 2011-07-13 | 16:16:23 i Allmänt
Började kolla igenom bilder på mammas dator, hittade några som jag fick lust att lägga upp :)



Jag och Elias


Jag, Elias och Pernilla


Jag och Pernilla


Albin och Jag


Tim, Pernilla, Jag och mormor


Jag


Bea, mormor och morfars nya hund :)

RSS 2.0