Everyday you make me smile

Publicerat: 2011-01-31 | 22:45:06 i Allmänt
Skönt att få vara ledig imorgon! :)
Blir väl en plugg och träning dag, vad jag önskar det kommer bli iaf.

Idag hade jag och Veronica vårat första möte med våran nya handledare i projektarbetet. Och det känns riktigt bra nu. Nu vet vi precis vad vi har framför oss och vars vi ska börja. Nu gäller det bara att verkligen ligga i så vi hinner med.


Smidig elefant

Publicerat: 2011-01-30 | 23:12:12 i Allmänt

När jag skulle ut och köra lite hade bildörren frysit. Hur f*n hann den det på 5 min? :O
Tur att jag inte är helt och hållet en stor elefant, fick klättra över säterna för att ta mig in :)

Whats on your mind?
What do you feel?
Explane for me cause I don't know


Just take my hand and everything would be okey

Publicerat: 2011-01-30 | 19:39:13 i Allmänt
Efter denna vecka kände jag att jag behövde komma hemifrån ett tag. Så igår efter att jag spöat mamma i minigolf så åkte jag till Boden för att träffa Emma :) Alltid behöver man inte göra så mycket utan kan vara trevligt att som bara prata och vara lite. Tycker som om att vara där med dem :)

Spenderade natten där också och två tjejer som ska sova tillsammans brukar inte gå utan en massa prat först, så det blev inte så många timmar sömn då jag skulle upp och jobba idag.
Idag har jag hunnit med att jobba, tvätta bil (känner mig lite stolt över det) och en massa tråkiga måsten.

Mina kompisar är helt underbara! <3
Älskar att vara med dem och skratta och prata, festa och inte göra något speciellt. Kompisar som ställer upp och lyssnar och som talar om att dem finns där. Riktigt kompisar växer inte på träd, och jag är väldigt glad över att jag har så pass många underbara kompisar :)

Detta får mig att gråta

Publicerat: 2011-01-28 | 19:53:24 i Allmänt
Dag 24 - Det här får mig att gråta

Gråter inte speciellt ofta. Jag är expert på att gå och hålla saker inom mig och trycka undan vissa känslor. Så ibland blir det för mycket, då exploderar jag och blir vansinigt arg och då kan jag gråta ibland bara för att jag är så oerhört arg och vet inte vad jag ska ta mig till.

Kan inte komma på något annat speciellt som får mig att gråta.


I pray for you

Publicerat: 2011-01-28 | 14:28:11 i Allmänt

Började 10 idag men vaknade 12... Ärligt talat bryr jag mig inte, orkade inte gå till nästa lektion heller.

Varje dag har det visat sig att det är värre än vad dem trott. För varje dag blir det bara allvarligare och allvarligare. Jag kan inte låta bli att gråta. Hela livet rasar samman för oss nu. Jag visar att jag mår bra och stöttar mamma så gott jag kan, tar så mycket ansvar hemma och hela livet, sköter om hemmet, brorsan och allt som behövs göras. Visar inte hur ledsen jag är. Men det är inte lätt när mamma gråter hela tiden, när släkten gråter.

Alla är så oroliga hela tiden. Det kommer bli bra till slut men som mamma sa idag "tänk om". Jag vill inte tänka på hur detta kunde sluta, vill inte tänka på hur det kan bli i framtiden. Jag vill bara att allt ska vara bra igen NU!


lite udda jag är

Publicerat: 2011-01-27 | 21:23:11 i Allmänt
Varje gång jag ätit köttbullar blir jag jätte hungrig efter... Spelar som ingen roll om jag var hungrig innan eller inte. Tycker detta är jätte konstigt!

everyday is a little bit closer to the end

Publicerat: 2011-01-27 | 18:17:50 i Allmänt

Hade två lektioner idag, och på båda hade jag svårt att koncentrera mig. Egentligen var det inte mycket att göra men ändå, tänkte bara på allt. Mellan lektionerna hade vi 4 timmars hål så då drog jag, veronica och hennes kompis till gymmet och tränade. Sjukt skönt det var när det inte varit så mycket på sistone, skakade i hela kroppen utmattning.

Nu blir det att åka och hälsa på pappa, hoppas han blir bättre snart! <3


Från ungdom till vuxen på 2 sekunder

Publicerat: 2011-01-27 | 00:29:39 i Allmänt

Ligger efter i skolan igen... Har bara inte orkat göra klart svenskan och skulle dessutom börja med samhälls idag som jag nu inte orkat med. Det blir att växa upp några år och ta hand om allt här hemma. Imorgon blir det skola, träna, skola, hämta brorsan, laga mat, städa, passa brorsan, stötta mamma. När hinner jag plugga?

Okej, jag har blivit lite förstörd av ledarskap, men i våran familj är det naturligt att det ska vara jag som tar all ansvar och försöker få allt att inte krascha när något händer. Jag gör det gärna då jag inte får lika mycket tid att tänka på allt.

Jag är riktigt arg och less nu!!


Du får inte hur många chanser som hellst, ta vara på dem du får

Publicerat: 2011-01-27 | 00:15:21 i Allmänt
Ens föräldrar betyder så oerhört mycket för en. Det är en styrka, en trygghet och en kärlek som man inte kan hitta någon annanstans. Jag älskar mina föräldrar över allt annat men visar det inte nog mycket. Det är som att man tar förgivet, jag gör iallafall det, tar förgivet att dem vet att jag älskar dem. Och det vet dem men egentligen är det ju aldrig fel att visa att man uppskattar dem.

Det är först när något händer som jag verkligen inser hur lite jag visar dem hur mycket dem betyder för mig, hur glad jag är över att ha dem. Men kan då säga att inget gör mig så orolig som när något händer någon i min familj. Spelar egentligen ingen roll om jag vet att det inte är någon fara, att det inte är så illa. Jag blir ändå orolig, och tänker på det hela tiden.

Som idag, kan inte sluta tänka på pappa. Jag vet att han klarar sig men ändå, det var hemskt att se han ha så ont och inte kunna göra något. Eller när jag såg mamma när hon var ledsen, då blev jag jätte ledsen.

Mina föräldrar driver mig till vansinne men dem är ändå dem viktigaste personerna i mitt liv <3


Lever i drömmarna

Publicerat: 2011-01-26 | 20:33:49 i Allmänt

När du vaknar vet du inte hur dagen kommer sluta

Publicerat: 2011-01-26 | 19:18:09 i Allmänt
Denna dag har gårr snabbt och hänt en del. Började dagen med att vakna 20 min innan skolan började. Duktigt att jag inte kom försent :) På andra lektionen såg jag att mamma hade ringt mig, min första tanke var "pappa är inlagd". Han har varit dålig i två månader ungefär och vanligtvis är han aldrig sjuk, men han har varit till vårdcentralen och sunderbyn några gånger och fått medicin.
Sen när jag väntade på att få komma in hos tandläkaren så ringde mamma igen. Och sa att mest troligen skulle han bli inlagd. När jag kom hem så ringde han och berättade att han vart det. Stackarn, vätska i lungorna och förstort hjärta som slår alldeles för fort!

Så min dag har bestått av att stressa runt. Hämta upp mamma och bror och hälsa på pappa. Och där i mellan laga en tand.


How do I know?

Publicerat: 2011-01-25 | 23:24:18 i Allmänt

Trodde jag visste sen började jag tveka och höll på att göra ett misstag. Trodde jag visste men nu börjar jag tveka igen... Varför tvekar jag så? Är det för att det är fel eller för att jag är rädd att det rätt?

Ingen som vet och minst jag själv. Vill bara inte göra ett misstag igen.


Stop the pain, I don't want to feel like this

Publicerat: 2011-01-25 | 19:59:18 i Allmänt
Dag 22 - Det här upprör mig

Första jag kommer att tänka på är när man ljuger. Jag avskyr lögner! Brukar säga att ärlighet är det viktigaste, vill alltid veta sanningen.

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Framför allt mina vänner <3 Skulle må jätte dåligt utan kompisar. Men även killar, flörta och lycklig kärlek är ju alltid trevligt men något man kan leva utan men det gör mig då lite gladare.

Så många känslor som göms undan, så många tankar som hålls inne, så mycket vilja som glöms bort.
Lever i en tystnad och ingen anar att jag bara vill skrika rätt ut, skrika och bryta mig loss. Jag vill också få släppa loss alla mina känslor och tankar, inte behöva hålla dem inne.


Don't live in the past, it is there in your memories

Publicerat: 2011-01-25 | 12:09:10 i Allmänt
Nyvaken och klockan är 11.50 inte helt fel :) börjar först 13.20 och det klagar jag inte på.

När jag tittar på alla bilder så minns jag så oerhört många stunder som jag var glad och som jag aldrig ville skulle ta slut. Finns så många minnen som jag aldrig kommer glömma.


Everything that I thought I never would do could be so good

Publicerat: 2011-01-25 | 00:22:31 i Allmänt

Var på skolan 7.45 för att förbereda inför redovisningen med madde och ingrid, allt gick bra tills vi skulle fixa projektorn. Det tog en timme innan det funkade. Nej, vi är inte extremt dåliga, sladdar som var dåliga och extremt dåliga datorer som aldrig laddade klart. Men våran klass var tålmodiga och lät oss redovisa fast det skulle innebära att lektionen skulle sluta 30 min senare. Gick inte så bra som jag hade velat och förväntat mig då vi hade blivit helt otaggade, less och irriterade efter bråkat att få igång våran power point. Men det gick ändå bra tillslut :)

Spontana nöjen ibland, idag blev det att jag och josefin hängde på emma till boden, gick och handlade inför tacos och lagade mat åt två hungriga män som uppskattade det, sen blev det film och mys. Haft en trevlig kväll :)
kom på idag att det är så kul att man kan vara med olika kompisar, inte alltid samma för oftast så gör man ju olika saker och sånt beroende på vem man är med :)

Aldrig har jag haft sådan träningsvärk i benen förut, inte ens när jag tränat stenhårt. Stel när jag går och det gör bara väldigt ont! Kanske man ska ut och dansa så mycket fler gånger när man får sån träningsvärk ;)
När jag dricker borde jag inte få ha någon tillgång till dator eller mobil. Det var inte första gången jag skrev något jag sen ångrade.


RSS 2.0