2010 är här

Publicerat: 2010-01-02 | 21:19:53 i Allmänt

Nu är det 2010.
När jag tänker tillbaka på året som gått så finns det mycket glada minnen att komma ihåg men allt kan ju inte vara glatt. Året har inte varit som en dans på rosor, utan en hel del svåra problem har uppkommit. Det är ingen idé att gå omkring och älta saker, det som är gjort är gjort, men det är omöligt att tänka på att en liten sak, ett litet felsteg ändrade på mig och mitt liv och kommer påverka mig resten av livet.

Kan ju inte säga att det är det värsta året för det har det verkligen inte varit. Varje dag får jag bearbeta saker som hänt hela mitt liv och så funkar det ju. Allt byggs på men samtidigt så blir man även starkare. Jag är ju inte längre där nere men visst så kan jag falla tillbaka ibland men inte lika djupt. Jag har sett så mycket som påverkat mig under året som gått. Jag har vuxit och börjat se verkligheten och allvaret i saker mer. Men samtidigt är jag bara en liten flicka som ibland vill gråta ut och kunna glömma bort allt för en stund.

Jag hoppas att detta år blir ett bättre år och förhoppningsvis slipper jag stöta på ett enormt problem som åren tidigare. Bara att ta nya tag och stå med båda fötterna på jorden.


Nytt år ny chans!


RSS 2.0