kärleken gömmer sig för mig

Publicerat: 2011-09-30 | 10:57:43 i Allmänt
Är det inte normalt att vara singel i ett år? Hela tiden får jag frågan om jag träffat någon, när jag ska skaffa mig en pojkvän, till och med min lillebror tyckte att jag skulle skaffa en kille. moster anmälde mig till en dejtingsida på nätet. Ett år är väl inte så mycket? Men som svar på frågorna så trivs jag som singel, dock hade det varit trevligt med en pojkvän, men har lite svårt för att hitta någon. Men kärleken kommer när man minst anar det sägs det ju :)



nu blir det att gå och duscha, sen in till stan för att luncha med mamma eftersom att jag inte hinner träffa henne nå mer innan jag åker hem.

Glöm bort dem som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar

Publicerat: 2011-09-30 | 10:16:17 i Allmänt
Som svar på mina funderingar om sockret så sa mamma att det är dumping -osäker på stavningen. Kroppens sätt att säga ifrån vid socker.

Tydligen har inte alla här uppe i Luleå hört denna låt så jag slänger in den här :)

inget socker för mig

Publicerat: 2011-09-29 | 14:25:29 i Allmänt
Funderar på vad det är för fel på mig, förut har jag ätit mycket onyttigt och mycket socker sen drog jag ner på det men denna vecka och även förra vecka så blir det något fel. Så fort jag äter socker så börjar jag må dåligt, blir illamående, yr och känns som att jag inte har någon energi alls.
Förstår inte varför jag börjar må dåligt av lite socker...


Bara för att jag kan

Publicerat: 2011-09-20 | 23:44:57 i Allmänt

Har helt enkelt inte haft en tanke på att blogga.

Sitter nu uppe i kalla, regniga och blåsiga Luleå. För en vecka sen kom Veronica ner till Stockholm! :) Super härligt att träffa henne igen måste jag ju säga. Under en vecka hann vi shoppa, shoppa, shoppa och åter igen shoppa. Köpte en ny mobil också bara för att jag fick blev riktigt sugen på en ny, en HTC Sensation blev det och är riktigt nöjd med den.
Vi har även hunnit med att se världens snyggaste kille, varit ut med Nikita och festat lite, ätit en massa gott, sett film, spelat och bara tagit det lugnt.  

Pernilla sa att vågen kommer snart visa på +10kg för mig, under en månad har jag ätit
kina mat 6 måltider, hamburgare 3ggr, ben and jerry 3 förpakningar, chips, godis, läsk, pizza hut, fika 3 ggr, sushi, kex och ost, tårta, känns som att jag har glömt något.... men ni fattar.


En natt kan få mig att börja tänka om, så var det i helgen. Har varit intresserad av en person ett tag men its over. Sen pratade jag med två andra grabbar som fick mig att börja tänka på annat, men ärligt tror jag att det inte hade varit så om jag aldrig hade flyttat. Saknar väldigt mycket livet här uppe i Luleå, men jag trivs i Stockholm verkligen. Måste väl bara lära mig att minnas Luleå livet och skapa nya minnen i Stockholm :)


en tjock kväll

Publicerat: 2011-09-18 | 10:58:02 i Allmänt
Hade en sjukt trevlig kväll igår. Moster kom hem med en massa massa lakrits! Vi smakade lite och sen gick vi ut med Doris på vägen stannade vi till vid affären och handlade mat och lite gott. Väl hemma åt vi middag som bestod av Kyckling och pommes pinnes (jätte gott, aldrig ätit dem förut) sen tröck vi nästan varsin läsk och åt även chokladbollar, ost och kex. Kan inte komma ihåg att jag någon gång tjockat i mig så mycket förut, men gott var det! :D


Nothing would ever be easy in this world

Publicerat: 2011-09-16 | 17:35:53 i Allmänt
Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut,
för ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner


Jag vet inte vad jag ska säga, livet är då aldrig lätt och långtråkigt för alltid händer det något. Livet tar alltid en ny törn när dem gammla vägarna börjar bli vardagliga. Men ibland önskar jag att jag fick gå på samma väg ett tag utan att behöva hela tiden vandra nya vägar.

Ibland önskar jag att livet var detsamma, vakna, åka till jobbet, jobba, åka hem, prata lite med vännerna, gå och så och så börjar nästa dag likadant. Varför ska det alltid bli så komplicerat jag vill inte ha det så.


Detta är mitt liv och jag väljer att leva det

Publicerat: 2011-09-14 | 10:33:50 i Allmänt
Har faktiskt varit ledig fyra dagar men fick hoppa in och jobba igår och så blir det jobb idag.

På tisdag kommer efterlängtade Veronica hit! :D saknar henne jätte mycket. Inte brukar vi vara ifrån varandra så här mycket. Snart åker jag upp till Luleå också och Hälsar på.. Första gången att åka dit och och hälsa på annars har det ju alltid varit att komma hem. Har även bokat in högskoleprovet som jag ska göra i Luleå, tänkte att jag ville åka upp dit igen även om det inte blir så långt emellan gångerna ca en månad bara men kommer inte komma upp under julen så vet inte nästa gång jag tar mig upp.

Snart ska jag gå ut med söta Doris, mosters hund och sen åka till Odenplan (hoppas jag hittar) sen blir det att gå runt på centralen och åka en sväng till märsta.

Igår fick jag även träffa en av mina tremänningar för första gången. Träffar släkten en efter en :P

möt mig som den jag är

Publicerat: 2011-09-08 | 13:09:43 i Allmänt


Fick sova ut idag :) jobbar 14,30-22
ska snart ta och börja åka till jobbet, men det började nyss spöregna, vilket inte alls är något roligt. hoppas det avtar så jag slipper bli blöt. får se om jag jobbar imorgon, beror på om jag får extra pass eller om jag får vara ledig :)

har börjat undra om det är jag som är på fel ställen här i stockholm men ärligt talat så tycker inte jag att jag har sett speciellt många snyggingar. För jag vägrar tro att Stockholm har lika dåligt utbud bland killar som Luleå har.

Första veckan i Stockholm

Publicerat: 2011-09-07 | 19:31:06 i Allmänt
Har inte kunnat uppdatera här på bloggen då jag knappt har tillgång till internet, men lånar mosters lite nu så jag hinner med en liten uppdatering.

Har nu bott här i Stockholm i en vecka ungefär. Jag stortrivs verkligen här. Har jobbat hela tiden sen jag flyttade ner har bara varit ledig i lördags men är ledig till helgen vilket blir skönt. Trots att jag har jobbat så mycket så har jag hunnit med ikea två gånger, varit ute och gått med Doris men även träffat mosters kusin och hennes barn. Var mycket trevligt att träffa dem :)

Får hela tiden samma fråga, om hur det går med pendeltågen. Ja, det går väl bra. Hittar och har lärt mig att åka hemifrån till jobbet, vilket är en fördel.

Måste börja söka en egen bostad nu för förhoppningsvis så har veronica jobb snart.

Har börjat fundera på att ändra min plan för framtiden. Lär väl hinna ändra mig några gånger till men nu har jag börjat fundera på att stanna kvar i Stockholm i två år innan jag börjar plugga. Känns tungt att gå tillbaka till skolan och studielån när man nu har jobb och lön. Men universitetet ska jag till så småningom! Får se hur jag trivs om några månader men just nu skulle jag kunna tänka mig att bo kvar i Stockholm i många många år. Men självklart saknar jag vännerna! <3

RSS 2.0