...

Publicerat: 2008-05-31 | 20:11:35 i Allmänt

Jag vill kunna läsa dina tankar.


Klassresan

Publicerat: 2008-05-29 | 22:26:02 i Allmänt
I söndags for vi på klassresa till ö-vik. Första kvällen var jätte rolig. Vi skrattade jätte mycket, har sett nya sidor av nästan alla i klassen (dom som följde med då).
Andra dagen när jag vaknade hade jag tappat rösten... Vi skulle köra painball så kunde inte vara med :'( Så gick på stan med Elle :)
På eftermiddan fick jag ont i magen och på kvällen fick jag åka till akuten. Och dan efter på morgonen åkte jag tillbaka dit och tog fler prover. Men det visade inge. Dom andra i klassen var och badade men eftersom jag hade så ont i magen orkade jag inte. Så jag, Kalle och Ann-Louise (Mackans mamma), och hennes mamma. gick och fikade på stan. När vi var där fick jag bara ondare och när vi hade gått därifrån fick jag kramp. Så då var det bara att åka in till akuten igen, och då lades jag in. Fick stanna där medans resten av klass åkte hem till Luleå.
Vilken rolig klassresa :D

Saknar dig. Förlåt för det jag gjort, förlåt för att jag sårat dig. Lämna mig inte, snälla, jag behöver dig!
Älskar dig oavsett vad som händer <3

22/5-08

Publicerat: 2008-05-22 | 19:43:57 i Allmänt
Har blivit dålig på att skriva här.. Vet inte alltid vad jag ska skriva, det känns nästan som om jag skriva samma sak hela tiden :s

Hela veckan har jag vart hemma och pluggat, har aldrig pluggat så mycket under en vecka i hela mitt liv =D Men nu har jag äntligen gjort klart alla skoluppgifter. Hade ganska många som var sena... :s Haha

Imorn ska jag till min älskling och sova där, saknar han så mycket har inte hunnit träffa honom på en hel vecka =( men vi ska vara med varandra till på söndag förmiddag, då åker jag på klassresa så då måste jag skiljas från min älskade älskling igen ='( 

Älskar dig <3

:)

Publicerat: 2008-05-18 | 20:37:31 i Allmänt

Har gått omkring och tänkt på det jag gjort mot dig ända sen jag gjorde det. Jag har inte kunnat säga det till dig eftersom jag inte ville såra dig och vill abslout inte förlora dig igen. När jag berättade vad jag gjort så blev du inte sur eller nåt. Tycker det är jätte konstigt, men det är ju bra iaf. Det är så skönt nu när jag har berättat allt. Avskyr att hålla saker hemliga för dig. Du betyder allt för mig och vill verkligen inte såra dig.


Dagen ser jag fram emot. Längtar tills den dagen. Men jag vet att den kommer när tiden är inne. Varje dag gör du mig bara lyckligare. Du är så otroligt snäll mot mig :) <3


<3 28/2-08 <3

Publicerat: 2008-05-12 | 21:54:49 i Allmänt
Som flera tidigare inlägg kommer jag skriva till dig. Men jag älskar att skriva om hur mycket jag älskar dig, du är mitt allt, du är mitt ljus. Jag har sagt det många gånger, men jag menar det.

Igår fick du mig så otroligt lycklig, tror aldrig att jag vart så lycklig förut. Först hade jag som inte riktigt fått in det där, hade liksom inte riktigt fattat vad det var du sa. Men idag när jag vaknade slog det mig. Jag har bubblat av lycka idag. Jag for och hoppade runt på morgonen, kunde inte sluta le och inte sitta still.

Jag älskar dig, dagen det blev vi kommer jag aldrig glömma.

Har tyvärr ingen ny bild på dig :'(

   

Framtiden med dig.

Publicerat: 2008-05-07 | 22:44:32 i Vi
Det har bara gått två månader och du tänker redan på framtiden, visst jag vet oxå vad jag vill men det känns ändå läskigt. För mindre än ett år sen vill jag inget annat än att dö. Det känns konstigt och skrämmande att tänka på en framtid, när jag kanske inte ens hade levt nu.

Jag vet att jag vill vara med dig för alltid, vill inte ha nån annan än dig. Men vi är ju bara 15 år, och har hela livet framför oss, mycket hinner hända men en sak kommer aldrig förändras och det är mina känslor för dig.
Du ska inte tro att jag inte tänker på framtiden för det gör jag, du ska veta att jag blev glad när du sa hur du vill ha framtiden. Framtiden med mig =)

Du fick mig att gråta idag. Glädje tårar. När du sa allt det där. Jag kan inte beskriva hur det kändes. Jag trodde aldrig att jag skulle få det så här bra, att jag skulle hitta nån som älskar mig så som du gör, att jag skulle bli lycklig igen. Du lyckades med det som många andra försökt med i flera år, som gjort att jag förlorat många, du fick mig att vilja leva igen, du fick mig att bli glad igen och för första gången på jag vet inte hur många år att bli lycklig. 





.

Publicerat: 2008-05-04 | 13:16:32 i Allmänt

Var med han igår. Hade jätte kul fast det inte var så länge vi var med varandra. Han får alltid mig att skratta.


Framtiden

Publicerat: 2008-05-03 | 16:47:34 i Vi

Det kändes så bra att säga allt det där, allt som vi sagt via sms sa vi till varandra. Det kändes så bra att säga det.

Gifta oss. Tre barn, två tvillingkillar och en tjej. Bo i Göteborg :)

Älskar dig nu och för alltid. Vill att det alltid ska vara du och jag. Du betyder så otroligt mycket för mig<33


RSS 2.0