Ibland måste jag få leva i drömmarna

Publicerat: 2010-11-30 | 23:52:51 i Allmänt
Klockan är snart tolv och skulle behöva börja gå och lägga mig men det är nämligen dags för mig att läsa ett kapitel i Kirre så jag kan vara med i seminariumet imorgon. Även denna kväll bjöd på en trevlig telefonsamtal men idag var det bara 2 timmar :D

Längtar redan till helgen, har verkligen ingen lust att vara i skolan. Vill vara ledig och kunna göra vad jag vill istället för att sitta i ett rum och göra tråkiga saker.

Förövrigt så måste jag bara säga att boken som vi läser i skolan "Kirre" är en väldigt bra bok. Mycket tankar och känslor skapar den. Och även om vi inte hade läst den i skolan så hade jag gillat boken ändå.



Godnatt :)

Follow your dreams

Publicerat: 2010-11-30 | 09:51:34 i Allmänt
Klockan är 9.48 och jag steg upp nu för att ha ett möte med våran handledare ang, projektarbetet som inte har kommit igång än men nu så ska det väl ta fart tycker jag! Iaf, så har hon tydligen ställt in det, snällt att bara meddela varonica och inte mig. Börjar 11.35 kan inte klaga! Nu blir det hoppa in i duschen och se om jag hittar något att äta.



someone told me that i should follow my dreams and thats what I do

Tiden går fort när man har roligt

Publicerat: 2010-11-29 | 23:32:43 i Allmänt
Sammanfattning av dagen: En bra dag började med att ha en rejäl sovmorgon och sen två slöa lektioner. Hemma så vart det mat och sen lite socialt vid datorn. Och sen sprang tiden och resten av kvällen iväg då jag pratade i telefon. Men det var mycket trevligt måste jag säga. Måste säga att jag har väldigt nyfikna kompisar, men det är bara roligt ;) Det var länge sen jag pratade i telefon i 2,5 timme. Och det känns då inte som att det var så länge, men tiden går ju fort när man har roligt :)


I wont even try to get you

Publicerat: 2010-11-29 | 19:12:59 i Allmänt
If you don't want me to leave,
then don't push me away



I wont fight for you

Jag vill vara singel så tänkte inte ens fortsätta försöka med att det kanske skulle bli något. Singel det är och singel det ska vara ett tag till.

I don't know what to do

Publicerat: 2010-11-29 | 17:05:38 i Allmänt
Wish someone could tell me what to do


Det är aldrig lätt när det är svårt

Publicerat: 2010-11-29 | 10:22:54 i Allmänt
Som vanligt har jag en mega sovmorgon på måndagar, vilket jag inte klagar över! Men denna morgon var det ändå att gå upp tidigt för att börja plugga... Kan inte så roligt men det är ett måste. Nu ska jag sätta mig och jämföra hur det såg ut förr i tiden och nu i hemmen. Hur är det egentligen, vem drar det tyngsta strået?



Ingen förändras förrän det blir för smärtsamt att låta bli

The game is over

Publicerat: 2010-11-28 | 21:14:42 i Allmänt
Just det, måste ju meddela att mitt och Maddes vad är över. Resultatet kom igår om man säger så. Nä, men det är väl inte så förvånande att jag förlorade? Men var det värt det? Tror inte det..



Sometimes we cant follow ours hearts

En lyckad kväll igår

Publicerat: 2010-11-28 | 14:30:54 i Allmänt

Dagen efter man festat är man aldrig helt på topp. Skönt att jag då inte är bakis iallafall som väldigt många verkar vara idag. Hade det trevligt igår. Började förfesta med Emma, Josefin och Nina vid 19 och sen vart det allstar och skönt att jag inte behövt spendera nå pengar där för sen blev det fiskekyrkan och där for pengarna iväg.. Tyckte inte jag köpte så mycket men har använt för mycket upptäckte jag idag. Träffade ändå inte så jätte många jag känner men endel nya och endel som visste vem jag var men jag hade ingen aning om vilka dem var.. Kvällen bjöd på mycket dans, prat och skratt men även lite pinsamheter.

Efter 8 timmars festande drog jag hem. Somnade halv fem? Vaknade 11 och har hunnit varit en sväng på stan idag.

Åh, vilken roligt söndag jag kommer ha, bara massor av plugg! :(


Börjar julhandla

Publicerat: 2010-11-27 | 10:12:22 i Allmänt
Idag är det öppet hus på gymnasiet, men eftersom att dem nu ska ta bort våran linje behöver inte vara vara där :) trevligt då vi ändå får en extra ledig dag innan jul precis som alla andra som är på skolan idag.
Nu blir det att fara ut på storheden och köpa lite julklappar och sen en sväng på stan i hopp att hitta någon fin tröja eller skor.

A part of me want to be yours

Publicerat: 2010-11-26 | 20:48:05 i Allmänt
hade hål idag från 11 till 15 och trots att jag hade kunnat gå hem då jag hade jobbat in datan som var sist på dagen stannade jag för att jobba på lektionen också så slutade 16.30
Ikväll har jag, Martina och Madde varit på hertsön och kollat på innebandy. Var ganska trevligt, har inte sett en innebandy match på ett år?

Imorgon blir det utgång trots allt! Hoppas det blir roligt ^^


Single

Publicerat: 2010-11-24 | 19:24:52 i Allmänt
Ah yeah thats right
All you single people out there
This is for you

Im not waitin' around for a man to save me
(Cos Im happy where I am)
Dont depend on a guy to validate me
(No no)
I dont need to be anyones baby
(Is that so hard to understand?)
No I dont need another half to make me, whole

Make your move if you want doesnt mean I will or wont
Im free to make my mind up you either got it or you dont

This is my current single status
My decleration of independence
Theres no way Im tradin' places
Right now a stars in the ascendance

Im single
(Right now)
Thats how I wanna be
Im single
(Right now)
Thats how I wanna be

Yeah, uh huh, thats right

Dont need to be on somebodys arm to look good
(I like who I am)
Im not saying I dont wanna fall in love cause I would
Im not gonna get hooked up just cause you say I should
(Cant romance on demand)
Im gonna wait so Im sorry if you misunderstood

Everything in its right time
Everything in its right place
I know I'll settle down one day
But 'til then I like it this way...
Its my way
Eh, I like it this way, eh

Make your move if you want doesnt mean I will or wont
Im free to make my mind up you either got it or you dont
'Til then Im single
 






Single - Natasha Bedingfield








Your story never seems to stay the same

Publicerat: 2010-11-24 | 18:03:40 i Allmänt
Varför skulle jag kolla upp mina leder idag? Jo, för jag har haft en i stort sätt varje dag i 6år, och kan inte göra allt pga det. Så har blivit rekomenderad att kolla upp om jag har reutism, vilket också går väldigt mycket i släkten.
På vårdcentralen fick jag ta prover och lite sånt och han sa att han tror att jag inte har reutism utan kronisk värk, och det kan man inte göra något åt. Kommer ha det hela livet och får ta tabletter när jag har mer ont vissa dagar. Men svar på proverna kommer först senare så då vet vi säkert.



I like you just the way you are

Jag ber...

Publicerat: 2010-11-23 | 19:01:15 i Allmänt

Jag ber Dig, visa vägen för mig. Vilken är den rätta för mig? Jag ber Dig, låt mig inte vandra ensam. Stå vid min sida hela vägen. Hjälp mig om jag väljer fel, hjälp mig då att vända om. När jag inte orkar ett steg längre, när jag fallit ihop av utmattning, bär mig då fram. Jag behöver Dig vid min sida, veta att när jag inte orkar mer så bär Du mig fram.


Ett hjärta kan krossas flera gånger men tillslut så är det förstört för alltid

Publicerat: 2010-11-22 | 22:26:41 i Allmänt
Jag vill vara nykär! Tänk vad underbart att få känna känslan då allt är nytt, känslan då man är nykär och allt är så underbart. Sakna varandra, pirrigt i magen då man träffas och bli alldelens varm och hjärtat slår lite fortare då man kysser varandra. Vill känna så...
Men samtidigt så är det ju skönt att vara singel, måste meddela att jag snart i början av november har varit singel i två månader :D Vet att många tänker att det inte är så länge men då man varit i ett långt förhållande och sen ett nytt just efter så känns det ändå som ett bra tag. Dock har tiden gått riktigt fort. Njuter av singel livet just nu.


Vill ha drömvinsten!

Publicerat: 2010-11-22 | 17:53:48 i Allmänt

Trots att jag började 12.20 idag så steg jag upp 8 för att sedan åka till gymmet för lite konditionsträning. Gick dock inte så bra som jag hoppades på men hade ju inte ätit något heller så. Första lektionen behövde vi inte vara på så jag, stina, anna, nicole och maja gick in till stan och fikade. Mycket trevligt måste jag säga. Sen var det matte och där fick vi sluta tidigare som nästan alltid, och då slutade jag för dagen. Så det blev bara en lektion idag. Hämtade en bil på jockes jobb och for och hämtade elias på skolan och sen hämtade jag mitt körkort på posten.


RSS 2.0