komplicerat eller enkelt?

Publicerat: 2011-04-30 | 00:05:49 i Allmänt
En fråga.

Som singel är man mycket med kompisar och man hittar på det ena efter det andra. Som singel glad och social och nästan alltid på att göra något. Sen en dag så är man inte singel längre, en dag har två personer blivit en skulle man kunna tro. I ett förhållande så sitter man ihop, träffar kompisar mindre och blir mindre glad och social. Som singel sitter man även mer vid datorn och tv och gör det där tråkiga själv.

Så frågan är, när har man inget liv?

Är det när man är i ett förhållande då man bara är med sin kille/tjej. Eller är det när man är singel då man sitter mycket vid datorn och tv?


Detta är dock inget som gäller för alla, men detta är saker som jag sett har förändrats hos många när dem varit singel eller inte. Självklart finns det alltid dem som det inte stämmer på.





Gammal bild då.

Jag förstår mig inte på kärleken längre och det är väl därför som jag har hållt mig borta från den.
En gång så tänkte jag att kärlek var när det pirrade i magen när man såg personen, att man blev glad av att vara nära, att tänka på personen hela tiden.
Men idag så vet jag faktiskt inte. Nog har jag kännt så några gånger senaste tiden men inte har det varit kärlek för det. Nu anser jag att man måste känna personen för att vara kär och kärlek är något som växer fram den finns inte där från första sekunden man ser varandra.

Kärleken är väldigt komplicerad och det tycker nog många om jag fattat det rätt, men ändå så är det så otroligt många som har ett förhållande. Är det så att vi gillar att ha det lite komplicerat och lite svårt, gillar vi utmaningar? Eller är det helt enkelt att det är svårt att låta bli när kärleken väl dyker upp?
Jag vet inte och det kanske är olika för alla. Men jag tror att för mig så är det just nu så att jag är nöjd med att vara där jag är idag men skulle kärleken dyka upp så skulle jag kanske försöka. Jag vet inte, tror det beror mycket på första tiden man träffas. Är det enkelt eller svårt? Glädje eller bråk?
Jag hade då inte orkat fortsätta träffa någon om man bråkar redan innan man blivit tillsammans eller om allt är för komplicerat och det är bara som ett stort frågetecken som bara växer men man finner inga svar. Lite svårt och lite mystiskt kan det ju vara men man ska ju även efter en tid vet lite också.

Kärleken kommer och går, det tror jag på. Men ändå så tycker jag att det är så underligt att man en gång älskat någon av hela sitt hjärta och sen älskar man någon annan lika mycket. Men det är så livet är, förstår bara inte vad det är som gör att man slutar älska någon...

Morgondagens planer

Publicerat: 2011-04-29 | 23:37:40 i Allmänt
Blir en ganska tidig kväll för mig. Som dem senaste fredagarna har jag bara tagit det lugnt och vilat upp inför lördagens äventyr ;)

Morgondagen ser ut att bli ungefär så här

9 Vakna
12 Stan med Veronica
14 Buss mot Boden
15 Anländer till Palm, dags att göra sig klar
16 Allt folk anländer
Resten lär vi se

Uppdaterar säkert ett kort inlägg när jag är i Boden. Funderar på om jag ska gå upp lite tidigare så jag hinner sola, men det lär jag se om jag orkar :)



Brist på bilder. Men denna är då på mig och veronica :)

Skräcken när skolarbete försvinner

Publicerat: 2011-04-29 | 16:21:29 i Allmänt
Håller på att svälta här men känner att jag är duktig. Slutade halv tre men jag och Veroncan sitter och jobbar med projektet. Och vi håller bokstavligen på att dö av hunger!



En bild veroncan har ritat

Nyss skrek vi av skräck! ALLT VAR BORTA!!! Men tur så hade jag uppe allt så kunde "spara som" igen. Hade annars gått och hoppat från bergnäsbron eller liknande.

En bild säger mer än tusen ord

Publicerat: 2011-04-28 | 21:18:54 i Allmänt


Råkade komma in på sidospår, detta hände då.
Enkel redigering, har inte orkat installer in photoshop på min dator än.

Ingen tid till vila

Publicerat: 2011-04-28 | 20:30:33 i Allmänt

Denna dag har sett ut följande
Sola
Luncha med mamma
Gå på stan
Gå ännu mer på stan
Plugga

Och nu sitter jag här. Har precis gjort klart hälsopedagogik uppgiften, blev att skriva om stress och hur den påverkar vår hälsa. Nu blir det projektarbete resten av kvällen. Får köra imorgon på matten att jag glömt uppgiften hemma så har jag helgen på mig att göra den. Kom precis på att jag glömt bort att äta middag... Åt en macka till lunch idag på stan thats it.


Killtokig?

Publicerat: 2011-04-28 | 16:45:23 i Allmänt
Mamma "Är ditt pekfinger längre än ditt ringfinger?"
Jag "öh.. Ja"
Mamma "Då är du killtokig!"



Haha, vadå killtokig? Kolla så snäll och oskyldig jag är ;)

girls are like apples

Publicerat: 2011-04-26 | 23:13:12 i Allmänt


Imorgon kommer denna söta vän hem <3

Tror faktiskt jag ska ta och lägga mig i sängen och läsa lite. Om jag ska var ärlig så har jag inte pluggat något och har inte ångest över det heller. Så godnatt plugga inte ihjäl er!

"Girls are like apples...the best ones are at the top of the trees. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples that are on the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think there is something wrong with them, when, in reality, they are amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..." hittade på facebook

Vår innebär att köpa nya saker

Publicerat: 2011-04-26 | 18:42:19 i Allmänt
Snart är det helg! Vet att det bara är tisdag idag men veckan kommer nog gå fort tror jag. Planerna för valborg börjar ta sig men har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Kanske tar en runda på stan någon dag :)



Finns så mycket som jag vill köpa, vill spendera pengar och ha massa nya saker.


Dessa ringar som finns att köpa cocoo



Dessa kläder från Nelly


Dessa skor från asos

studenten närmar sig

Publicerat: 2011-04-26 | 15:32:13 i Allmänt


Kan ju inte gnälla över att jag har mycket lektioner denna vecka. Och tur är väl att jag har lite lektioner för annars skulle jag inte ha så mycket tid till att jobba med projektet.

Ser ljuset i tunneln

onödigt inlägg

Publicerat: 2011-04-26 | 10:38:41 i Allmänt
Upptäckt att jag kanske behöver en kille :P känner att mina kompisar snart kommer bli less på mig haha. Nä men dem är helt underbara och jag skriver till dem typ hela tiden. Kanske lite väl mycket ibland. Men vad ska man göra har ju ingen kille att vara gullig mot haha

detta var ett väldigt onödigt inlägg men sånt är livet

Veronica grillat Big brother

Publicerat: 2011-04-25 | 23:47:06 i Allmänt
Idag var jag till veronica så kul att vara med henne! :D har alltid roligt och blir nog alltid skratt :) sen mötte vi upp j som kom med bussen och då spöade dem mig i något spel :( men får köra på att jag var nybörjade, hade aldrig spelat förut. Tryckte på alla knappar och hoppades på det bästa :D

Sen blev det grilla hos farmor, vilket var väldigt gott eftersom vi grillade mashmallows och åt blåbärspaj :)

Okej, nu är det så här Rodney har åkt ut från big brother. Kan alla bara acceptera det och leva sitt liv. Är det så mycket att hänga upp sig på? Nej tänkte väl det! det är ju bara att tv program inte hela världen. Tack för att vi gjort det klart :)


HAHAHA visst skapade jag en bra rubrik? Veronica från första stycket, grillat från andra och big brother från tredje :D heheh

Äntligen lite kläder igen

Publicerat: 2011-04-24 | 20:51:38 i Allmänt
Idag vaknade jag extremt tidigt vet inte ens vad klockan var, var iaf pigg men lyckades somna om. Sen vaknade jag 7.30 och kunde inte somna om. Efter att vi sagt hejdå till mormor och morfar som återvänt till Stockholm så åkte jag och mamma och solade. Härligt väder idag också :) Ätit mjukglass i solen och suttit och solat i bara shorts och linne :)

Snart är lovet över :( sista dagen ska jag spendera hos Veroncan och jobba med projektet :)

Härlig dag

Publicerat: 2011-04-23 | 16:24:51 i Allmänt
Snacka om härligt väder idag! För alla som inte varit ut idag så kan jag meddela att det är stekande sol och vindstilla. Känns som att det är sommar :D

Idag var jag på stan ett tag med Linn :) Hittade en sommarklänning och två par jeans shorts, mycket nöjd med mina köp :) Sen blev det att sola lite och nu snart ska jag åter in till stan och äta kina mat. Kan det bli en bättre dag än denna?

Bilden är dock från förra året med på bilden är stina :)

Två killar blir en

Publicerat: 2011-04-22 | 21:44:34 i Allmänt


Tänk om man hade kunnat blanda två killar till en. Tänk vilken härlig kille man skulle kunna ha då!

Jag och Veronica pratade lite om det i veckan, en killes personlighet och en annans utseende. Perfekt! Då hade jag kunnat börja tänka på att kanske men bara kanske ha ett förhållande. Men eftersom att det inte funkar så så fortsätter jag att vara singel ;)

Vem är det som vi går hem med?

Publicerat: 2011-04-21 | 21:35:52 i Allmänt

Vad är det som gör att man faller för någon? Vad är det som avgör vem vi går hem med efter en kväll ute?
Vi gör val hela tiden, både medvetet och omedvetet. Men vad är det egentligen som gör att vi tar exakt det beslutet och inte något annat?

När man är ute och festar är det flörtande hit och dit. Men vad är det som gör vem det blir mer med? Hur kommer det sig att vissa kvällar går vi ensam hem fast det fanns flera kanditater medans vissa kvällar verkar det inte vara så att alla bryr sig om vem dem går med.

Jag och mina tankar. Men ärligt så är det lite underligt hur allt kan variera från dag till dag.

RSS 2.0