today could be the last day

Publicerat: 2010-09-30 | 15:28:15 i Allmänt

Varför kunde jag inte somna tidigt igår när jag skulle upp tidigt idag. Somnade tolv och när klockan ringde 5 så ställde jag av den i sömnen. 20 över kom syrran in och frågade om jag vaknat, tur att jag hade henne iaf.

Halkbanan var jätte rolig, mycket roligare än jag trott. Hade lätt kunnat vara där några timmar till och kört runt och sladdat.

Egentligen så startade jag datorn för att göra skoluppgifter som redan ska ha varit inne, men så hamnade jag först på facebook och sen här. Kanske dags att börja så det blir bortgjort någon gång.


Varning, trött människa ska ut i trafiken!

Publicerat: 2010-09-29 | 22:48:04 i Allmänt

Hur ska det gå imorgon? :O

Kommer inte kunna somna direkt tidigt och klockan är ju redan 22.45 och jag som ska upp 5 imorgon.. Kan inte lova att det kommer vara säkert imorgon ute på gatorna!


Take me to the candy shop

Publicerat: 2010-09-29 | 20:25:42 i Allmänt

Har haft en bra dag. Började med en sovmorgon och sen halv två då vi slutade skolan så drog jag, Veronica och Anna till Finland. På vägen stannade vi till i persön och köpte lite godis att ha i bilen. Det blev prat och skratt. När vi kom till haparanda åkte vi direkt över till Finland och sedan for vi en sväng på ikea och candy world. Vid det lagret var vi ganska hungriga och for och käka på max för att sedan åka hem.
På radion i bilen började vi lyssna på något om hur många som är rädda för att gå ensam ute på kvällarna. Och de höll på om hur hemskt det är och allt möjligt som hänt. Och sen var det folk som ringde in och berättade om de var rädda eller inte. Anna försökte också ringa men det var fullt på linjen. Men vi pratade om hur vi känner oss när vi ska gå hem när det är mörkt ute och sånt. Intressant.

Rolig dag då det är något som inte händer varje dag.


Me and my girls make the world

Publicerat: 2010-09-28 | 17:55:11 i Allmänt

Idag är det bara tisdag, början på veckan. Veckan och helgen ser ut att ha mycket att erbjuda. Lite väl mycket bara, synd att jag inte hinner med allt.. Men får tänka på hur jag ska göra :P Söndag kommer då bli en lugn dag med bara vila.



Run for you're life

Publicerat: 2010-09-27 | 23:25:57 i Allmänt


Är lite besviken på min träning idag... Kände för att ge gärnet på löpbandet men så blev det ju inte. Har haft ont i höfterna sen vi var på lägret, kände att sängen inte var så bra.
Men jag vill ju ändå träna fast jag hade ont, lite smärta stoppar mig inte :) Sprang 4 km men det var inte så roligt när jag kände att jag hade klarat en hel del mer men när jag slutade så kunde jag knappt gå. Höften värker 10 gånger mer så har haltat omkring hela kvällen. Får se om det blir bättre imorgon för hade velat gå till gymmet men det kanske inte är så smart om smärtan inte har blivit bättre.

Mamma sa idag att jag är duktig på gymmet och att det märks att jag vill träna. Tycker ju att det är så roligt. Det är verkligen något jag älskar! Vad är så skönt som att ge gärnet på gymmet och vara alldelens slut efter? Det ger mig en sån motivation att se att jag orkar springa mer, tyngderna blir tyngre och jag blir gladare och hoppas på ett resultat om några månader.

Inget kan stoppa mig!

Ja, jag är lite speciell :)

Publicerat: 2010-09-27 | 21:34:09 i Allmänt

Märkte att jag det var inte så bra att springa på löpbandet när jag hade jätte ont i höften, resultatet blev att halta.

Har en lista på saker jag ska göra, men inget händer. Men det är väl dags att ta i sakerna så det blir bortgjort.

  • Ta hål i tungan
  • Ringa tandläkaren (sagt att jag ska göra det i ett år)
  • Byta efternamn
  • Kolla upp om jag har reutism



En natt i helgen var det minus grader. Snart är det väl snö ute.


Impulsköp ;)

Publicerat: 2010-09-27 | 17:42:05 i Allmänt



Köpt nya skor idag :)


Ibland känner man bara sig så dum

Publicerat: 2010-09-27 | 00:08:29 i Allmänt

Åh, vad det hade varit roligt att ha photoshop. Det hade då blivit använt hel del tror jag. Jag vill ha photoshop!

Efter regn kommer sol.
Efter gråt kommer skratt.
Efter ensamhet kommer nöjen.
Efter mörkret kommer ljuset.

Jag blir alltid så glad när jag är med dig, när vi skrattar tillsammans. När du är så där extra mysig så vill jag bara kunna stanna tiden. När du säger att du gillar mig så blir jag bara så otroligt glad <3


Jag kan inte göra annat än att njuta av livet :)

Publicerat: 2010-09-26 | 18:46:49 i Allmänt
Helgen har tillbringats på ett läger. Det var inte så många där kanske 15 stycken bara. Men det var nog det roligaste lägret jag varit på! Träffat många nya då jag knappt kände någon. Och folk som har samma humor som jag! Inte ofta det händer. 

Igår kväll var vi i lag och körde amazing race. Det är bland det roligaste jag gjort. Vilket samarbete vi hade. Första gången jag kastade kniv, grävde med bara händerna en decimeter ner i sanden på en vollyboll plan efter några gogos.



Om jag skulle ge mig av för att försöka hitta bättre än du så skulle det ta ett helt liv att söka utan att hitta någon så underbar som du.

You make me wanna run to you and just hug you forever

Publicerat: 2010-09-24 | 18:19:09 i Allmänt
Sitter och väntar på att Linn ska komma hit, sen bär det av mot sunder där vi ska tillbringa helgen på ett ungdomsläger. Hoppas på att helgen kommer bli grymt rolig.

Sen är jag väldigt glad över att jag inte har nån lektion på måndag vilket innebär en extra dag ledig :)


Happy birthday! =)

Publicerat: 2010-09-24 | 07:53:31 i Allmänt


Grattis!!

Idag fyller Linn 18 år :)
Hopppas du får en bra dag :)

Blåbärsflarn

Publicerat: 2010-09-23 | 14:55:44 i Allmänt
Idag var det religions prov. Hade knappt pluggat, läste igenom det en gång igår och kändes som att jag kunde det. Och när vi fick provet började jag skriva. Åtta frågor vi skulle svara på och sen var det en sida med kryss frågor. Började skriva och skriva. Och när jag hade skrivit 2,5 sida frågade jag hur länge det var kvar av tiden, 30 min! Jag som bara var på första frågan! Tydligen hade nästan alla andra hunnit till 6-7 frågan... Så stressade igenom alla andra frågor inte roligt när jag visste att jag kunde typ allt. Och när tiden skulle vara ute och jag var nästan klar så kom hon på att det var ju 20 min kvar av lektionen. Roligt! eller så inte. Blev sur för att jag stressat igenom allt när jag hade kunnat göra bättre ifrån mig om jag bara hade haft mer tid.

Ikväll blir det ta det lugnt. Kanske en sväng och övningsköra =)
Vill till gymmet! Nyss var jag där var och varann dag och nu en gång på en vecka? :( Nä men nästa vecka blir det mer hoppas jag, måste ju uppnå mitt mål till sommar med världens biceps ;D

When you fall I will catch you <3

Publicerat: 2010-09-22 | 22:59:38 i Allmänt
Nä nu måste jag bara skriva av mig lite!

Jag är så glad, hela tiden är jag glad! Jag älskar livet! Jag är den där glada och livfulla tjejen jag alltid velat vara. Jag är så glad över allt. Jag håller fast vid mitt motto, "ångra inget du får erfarenheter och allt formar dig till vem du är, ångra inget!"

Jag ångrar inget för då hade jag kanske inte varit med dig. Om jag hade fått ändra på något så hade jag inte gjort det, för då hade jag kanske inte träffat dig den där kvällen. En kväll som inte var så märkvärdig men ett hej och det var där allt började.

Jag gillar dig så mycket och du får mig alltid att le! Du är den jag tänker på, jag vill vara med dig.

What if I'm the one for you?
And you're the one for me?

Hallelujah!

Publicerat: 2010-09-22 | 21:46:27 i Allmänt

Och alla drömmar vi har drömt
det vackra som vi nästan glömt
finns kvar och vi kan inte längre ljuga
du ropar och man hör din röst
du har ett ord som ger dig tröst
ett naket och enkelt hallelujah


Do you se my real me or the me I show you?

Publicerat: 2010-09-21 | 21:27:39 i Allmänt



Denna bild ritade jag i skolan då vi skulle rita hur vi ser oss själva. Vem vi är.

Syns lite dåligt men det är iallafalla en stor sol, musik, glad gubbe, frågetecken, hjärta, tassavtryck, zzzz, och ett tanke bubbla.

Idag skulle vi visa bilden för någon och berätta om allt och sen skulle den personen säga om de kom på något som de tyckte saknades på bilden. Fick höra öppen och lätt att prata med :) Blev glad över det, för det var något nytt jag inte fått höra tidigare :)


RSS 2.0