Tänk om... Jag vill inte tänka om!

Publicerat: 2011-06-28 | 22:49:54 i Allmänt
Jag kan inte sluta tänka på att vi ännu inte vet något. Tänk om det är något farligt som är fel? Även om vi fick ett bra besked i veckan så är jag fortfarande orolig att det ska vara något annat hemskt. För läkarna förstår inte varför han inte blivit bättre på snart 6 månader. Igår fyllde han 37 år, han är inte ens gammal, så varför är han så här sjuk!?

Dem vet inte varför han blev så här sjuk, dem vet inte varför han inte mår bättre, dem vet inte ens... Börjar gråta när jag tänkte på att mamma sa "dem vet inte, tänk om han bara lever 15 år till..." om 15 år är han 52...

Från det att pappa blev så här sjuk har jag verkligen fattat att man vet aldrig med livet. Jag är rädd om honom mer än någonsin. För utan hans mediciner hade han inte överlevt och tanken är skrämmande. Han är inte nå friskare än för 6 månader sen då han blev inlagd på sjukhuset. Och att dem dessutom hittat nå förändringar på lever som dem måste undersöka så det inte är något farligt.

Jag levde förut mitt liv med tanken "det händer andra inte mig" men dem senaste åren har jag verkligen varit tvungen att sluta tänka så, det kan hända mig.

remember...

Publicerat: 2011-06-28 | 22:06:44 i Allmänt

You came back after leaving me one time, I knew that the heartache would start

Publicerat: 2011-06-28 | 14:35:03 i Allmänt


Vet att det kanske inte är så många som tycker om denna låt men den betyder något speciellt för mig. För mig har den en berättelse.

Idag har jag varit en sväng på stan med linn och emma. slösat bort för mycket pengar på för lite saker... vi käkade lunch och pratade. nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mat, börjar jobba 16 idag. tungt att jobba kväll men ändå skönt att få vara lite ledig under någon dag då det är så fint väder :)

Be happy

Publicerat: 2011-06-27 | 20:28:55 i Allmänt


ingen cancer! :D

Publicerat: 2011-06-27 | 19:34:03 i Allmänt

Har varit en av dem bästa dagarna på länge!

Har börjat mitt andra sommarjobb och det gick riktigt bra. Dessutom fick vi ett jätte bra besked idag, pappas provsvar hade kommit och dem kan nu utesluta cancer! Även om vi inte vet ännu vad det är med hans lever så känns det bra att det inte är cancer. Fortsätter och ber för att det bara ska komma bra besked framöver.

ikväll blir det se massor av avsnitt av one tree hill då jag jobbar eftermiddag/kväll imorgon :)


I dont want but you must leave me

Publicerat: 2011-06-26 | 19:55:49 i Allmänt

In my dreams

Publicerat: 2011-06-26 | 17:15:42 i Allmänt

Söta vänner från högstadiet :)

Om jag låtsas som inget så är väl inget på riktigt?

Man säger ju att drömmarna bildas av olika händelser under dagen, men hur kommer det då att jag drömde min dröm i natt? Jag kommer aldrig ihåg vad jag drömt men idag när jag vaknade kom jag ihåg, och jag har ingen aning om varför jag drömde detta.

nothing can stop me

Publicerat: 2011-06-26 | 00:45:20 i Allmänt




how could I leave you when I know that you need me

Publicerat: 2011-06-25 | 23:53:26 i Allmänt
Denna vecka är nog den vecka som jag har varit som mest öppen på väldigt länge. Jag har både pratat om pappa och allt som händer hemma, men även så har jag delat med mig om saker som hänt för några år sedan.

När jag ber vad är det då som jag ber om? Oftast är det att få kraft eller att be för pappa att han ska börja må bättre. Han kommer inte bli frisk men jag hoppas att han ska tillfriskna så mycket som möjligt. Jag ber om det några gånger i veckan.
Han var och tog nå mer prover och röntgen i måndags eftersom att dem har sett små förändringar på levern. Jag hoppas det inte är något farligt utan som han kan leva med. För mamma har verkligen skrämt upp mig då hon själv är så orolig. Men orden som ekar i mitt huvud är cancer. Jag tror inte det är det men det är väl det värsta som det skulle kunna visa på.

Jag fick även höra att jag inte kan ge upp mitt liv bara för att mamma behöver mig. Jag vet att det är sant men samtidigt så är det svårt. Vem vill flytta ifrån sin mamma om man får höra att hon behöver en, och frågar sig själv hur hon ska klara sig själv när jag inte längre bor kvar. Det är inte lätt, jag vill leva mitt liv men samtidigt vill jag finnas kvar för henne.

Familjen är det viktigaste vi har och vänner lika så. Om världen rasar så är det dem som är där för att hjälpa en att stå upp igen.

bo ensam eller tillsammans med dem bästa?

Publicerat: 2011-06-25 | 17:21:40 i Allmänt

Jag, Josse och Ems har börjat snacka om att flytta tillsammans när alla har jobb. jag satt och kollade lite vad det fanns för lägenheter och så både i Boden och Luleå. Om vi tar en 4a så kommer vi spara massor av pengar! Först och främst blir det billigare boende, men vi kommer spara enormt på telefonkostnaderna och transportkostnaderna. Hade varit roligt att bo med dem som man trivs mest med och man kommer inte behöva känna sig lika ensam som när man bor helt själv.. Sen om detta kommer hända får vi ju se, men det är kul att prata om det :)

På måndag börjar jag mitt andra sommarjobb, jobbigt... Börjar 7,45 måndag, onsdag och torsdag, väldigt tungt men men det är ju ett jobb så får vara glad över det :)


Why are we so hopeless?

Publicerat: 2011-06-24 | 13:58:33 i Allmänt
Om jag skulle säga något om dig och vad jag känner skulle allt bli kaos. Det skulle bli missförstånd och bara komplicerat. Så jag säger inget.

Idag var konfirmationen och det är tråkigt att skiljas från alla fina konfirmander. Blev känslosamt så var inte det lättaste. Dessutom var dem min sista kull med konfirmander :(

Snart blir det Boden för att fira midsommar med Josse och Emma. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda i fina Boden ;D

Trevlig midsommar!

ser du bakom min mask?

Publicerat: 2011-06-23 | 20:38:11 i Allmänt


Ensam hemma till lördag kväll tror jag det var, men imorgon drar jag och josse till Ems och har en trevlig midsommar :)

Ikväll blir det bara att mysa framför tvn och inte göra så mycket. Har iaf helt själv lyckats ladda batteriet på bilen :D haha stolt jag känner mig :)

Det som jag vill säga dig

Publicerat: 2011-06-23 | 18:43:22 i Allmänt


There was a time
I thought, that you did everything right
No lies, no wrong
Boy I, must've been outta my mind
So when I think of the time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you

Thank God you blew it
Thank God I dodged the bullet
I'm so over you
So baby good lookin' out

I wanted you bad
I'm so through with it
Cuz honestly you turned out to be the best thing I never had
You turned out to be the best thing I never had
And I'm gon' always be the best thing you never had

did you expect me to care?
You don't deserve my tears
I guess that's why they ain't there
When I think that there was a time that I almost loved you
You showed your ass and I saw the real you


jag vet vad jag vill nu

Publicerat: 2011-06-22 | 11:56:22 i Allmänt



Jag har kommit på vad det bästa är med att jobba, jag hinner inte tänka utan bara leva. Och det är precis så som jag vill att det ska vara :)

Om man börjar fundera på vad kärlek är blir man tokig kan jag ju lova. Att fundera och tänka för mycket gör det bara jobbigt och krånglar till mycket. Hela mitt liv har jag tänkt sönder allt, men livet blir mycket roligare om man inte tänker för mycket utan bara lever och accepterar det som händer utan att bli arg eller något över det.


konfirmationsledare

Publicerat: 2011-06-21 | 23:50:42 i Allmänt

Vad roligt att se att trots att jag inte hinner blogga så har jag kvar trogna läsare :) Idag valde jag att sova då vi fick sovmorgon imorgon till 13 :) Idag har vi gjort klart typ allt till tidningen och fotat omslagsbilden, kan knappt vänta mig tills jag får den i handen vill läsa allt som står i den! Vi får iaf en liten tjuvkik på den innan alla andra får den och om vi har tid får vi följa med och se när designen sätts och sen på tryckeriet.

Jag tycker det är jätte tråkigt att detta är mitt sista år som ledare... :( gillar dem ungaledarna jätte mycket och tycker vi har en jätte bra gemenskap. Tror att just det att många av oss sover i samma kyrkstuga och på kvällarna sitter vi och pratar och bara mår bra och på rasterna väljer dem flesta att umgås också. Som idag när vi hade middagsrast på 4 timmar, åt vi sen for vi på ica och sen satte vi oss och såg en film i petrigården. Hur trevligt är inte det?

Nu blir det sängen och sova liiiiite längre imorgon :) Godnatt


RSS 2.0