Konfirmander hjälpt andra som har det sämre än vi

Publicerat: 2009-06-23 | 23:03:28 i Allmänt
Snart är konfirmationen slut :(  tråkigt tycker nog de flesta. Har varit så roligt att lära känna och träffa alla underbara konfirmander. Att vara konfaledare måste vara bland det roligaste.
Idag var alla ledare och konfirmander och samlade in pengar till en flickskola i Betlehem. Några bakade som senare i sommar ska säljas och några var på storheden och sjöng och skramlade med bössor och några i stan och sjöng med bössor. En rolig dag, att få hjälpa dem som har det sämre än vad vi har det. Vi fick inte lite över 4000kr idag på stan och storheden och det som bakades kommer dra in ungefär 800kr. Tänk att en timme för oss att samla in pengar kan betyda så otroligt mycket för andra som har det ont om mat, sjukvård och pengar. Det verkade som att många var lite skeptiska till det först och tyckte att det skulle bli pinsamt att stå och "be" om pengar. Men det verkade som om de flesta iallafall hade det riktigt trevligt, att kunna hjälpa men även så fick man ju prata med folk och många stannade till och lyssnade på sången och det såg ut som om de flesta blev glada av den.

Lite för dig kan betyde väldigt mycket för någon annan.

90-100%

Publicerat: 2009-06-01 | 20:22:24 i Allmänt

Ni är själsfränder! Det är inte många par som passar så otroligt bra som ni gör. Ni är lika på många områden men kan fortfarande ha små olikheter, men kärleken ni har till varandra förblir osårbar. Redan första gången ni sågs var det som en osynlig dragningskraft mellan er, trots att ni just träffats. Många gånger känner ni er oseparerbara och vill hälst alltid vara nära varandra. Ni ogillar att vara ifrån varandra just för att ni faktiskt HÖR IHOP som två pusselbitar. Ni får ofta höra hur fina ni är tillsammans och ni passar ihop som handen i en hanske. Den äkta kärleken lär hålla er evigt tillsammans. Glöm inte att kärlek som denna är svår att finna, så håll fast vid varandra! Så löser kärleken allt mellan er tillslut.

Gjorde ett test på hur bra jag och David passar ihop och kan säga att jag blev väldigt glad över resultatet. Och att han redan hade gjort detta test och dessutom fått samma resultat kan väl bara vara bra :)

Älskar dig David <3

RSS 2.0