Ett år <3

Publicerat: 2009-02-28 | 19:16:49 i Vi




Idag är det ett år för mig och min lilla älskling.
Känns helt otroligt, det har gått så fort och jag kan inget annat säga än att det har varit ett helt underbart år. Många minnen, tårar, glädjen och mycket kärlek tillsammans.
Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag kommer alltid att finnas här för dig. Du är den som lyser upp min dag. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Var bara tvungen att ladda upp lite bilder från stunder jag minns så oerhört mycket. Roliga, söt och gulliga stunder med dig.
Jag älskar dig, David<3


Förändras gör vi alla

Publicerat: 2009-02-12 | 20:45:52 i Allmänt



Hittade bilden på datorn. Är från förra våren då vi gjorde en musikal med skolkören. På bilden sitter jag på lillan och väntar på att musikalen ska börja.


Hela höstadiet sjöng jag i kör. Så otroligt tråkigt att jag slutat men alla hoppade av en efter en och det är ju inte så himla roligt när man är fyra kvar. Och nu för tiden så har jag så mycket annat att hinna med, fast hade ändå velat fortsätta för jag gillade verkligen att sjunga i högstadiet.

Kom på idag att alla förändras med tiden och speciellt när man börjar gymnasiet, ny klass, nya kompisar och allt inte konstigt att man förändras lite då. Men framför allt så tänkte jag ju på vem jag var för ca. ett år sen och vem jag är nu. Kan då säga att jag är ju fortfarande jag men ändå så himla annorlunda. Vissa saker förändras ju inte, inte vem jag är innerst inne men små saker och delar av mig ändras.

Ledsen
Osäker
Rädd för att visa känslor
Rädd för kärlek
Livad
Envis
Bestämd
Olycklig
Tänkte för mycket
Deprimerad
Pratglad

Nu
Glad
Kär
Lugn
Lycklig
Skrattar mycket
Fortfarande envis
Försöker tänka positivt
Fortfarande pratglad men kan vara tyst
Ser framåt
Social


Lite skiljnad. Känns som om jag lever ett mycket ljusare liv än förut. Varför jag förändrades vet jag mycket väl. Och dom som kännt mig ett tag vet också vad jag gått igenom och vet varför jag ville förändas.

Är glad att jag har så underbara kompisar. Har jämnt så roligt med er. Skolan är ju inte det roligaste men den blir ju vad man gör den till. Som jag har hittat tre kompisar som är hur roliga som helst. Inte går det en enda dag utan att jag skrattar med er <3


9/2

Publicerat: 2009-02-09 | 19:57:05 i Allmänt
Har varit sjuk förra veckan, hade influensan så det är skönt att vara tillbaka i livet igen. Var jätte trött i morse när jag skulle upp men det gick. Blir nu några dagar man inte får träffa David... Avskyr att vi hinner träffas så lite. Men det är bara att försöka se det positiva med allt och se framåt. Ikväll blir det inte så mycket gjort, blir väl se lite tv eller nåt liknande. Städade till lite i mitt rum för ett tag sen, kände att det verkligen behövdes.

Känslan nykär

Publicerat: 2009-02-02 | 20:15:14 i Kärlek
När man är nykär så är det en sån underbar känsla, man kan inte riktigt beskriva den. Det pirrar i hela kroppen, man är glad hela tiden, skrattar och ler hela dagarna. Det känns som om inget kan få en på dåligt humör. Den man gillar finns i ens tankar varje sekund och man vill bara vet vad han/hon gör och allt om personen. Man vill prata om han/hon och framför allt så vill man bara se personen. När man ser personen så får man fjärilar i magen och blir alldelens varm i hela kroppen, hjärtat börjar slå snabbare och man blir torr i munnen kanske till och med att tungan blir förlamad. Det är en sån underbart härlig känsla. Man vet inte alltid vad man gör eller säger. Man är som i sin egen lilla värld, helt borta från den riktiga världen.
När jag ser mina kompisar vara nykära så blir jag otroligt glad för deras skull, jag kommer ju själv ihåg hur det var så där i början.  Saknar ibland att få känna allt det där. Kommer så väl ihåg hur nervös man var jämnt men tillsammans med allt så är det bara underbart :)

helg o tankar.

Publicerat: 2009-02-02 | 19:10:41 i Allmänt
Man måste ju få vara stolt över sig själv ibland.
Fick mvg på data prover ^^
Jag, Anna, Stina och Veronica gick på stan efter skolan i fredags. Hittade en tröja på rean (brukar inte hitta så mkt) och på lördagen for jag och David in till stan hittade en tröja då oxå ^^ det behövdes verkligen, alltid trevligt med nya kläder :D
I söndags jobbade ju två timmar, söndags skola, och senare for jag till sunderbyn och såg davids match 4-1, och då blev man ju stolt över älsk, gjorde ett mål och en assist.

Ska jag verkligen göra det eller inte? Jag tänker på det och det börjar kännas som om det snart är dags men jag är rädd för att det bara kommer bli hemskt. Jag vill inte bli sårad igen, jag orkar inte med det. Jag vill bara vara lycklig. Men så länge jag har min älskling så klarar jag allt. Men tänk om det omöjliga skulle hända? Jag vet inte om jag vågar chansa.

RSS 2.0