:S

Publicerat: 2010-03-25 | 10:40:55 i Allmänt
Vågar typ inte äta.. Är rädd att jag ska få så där olidligt ont igen då..

Tiden springer iväg

Publicerat: 2010-03-24 | 19:38:01 i Allmänt

Kan inte påstå att den här veckan har börjat speciellt bra.

Måndagen började med att jag inte kände mig helt hundra men gjorde mig i ordning för skolan och tänkte testa gå, men kände att jag var inte frisk så stannade hemma, och tur var det. Hade magsjuka, inte kul! Tisadagen mådde jag bättre men allt efter tiden gick så fick jag ondare och ondare i magen. Tillslut kunde jag inte röra mig en cm, sitta, stå eller ligga på vänster eller höger sida. Låg blixt stilla på rygg och hade kramper i magen. Kan säga att sånna smärtor har jag har kännt förut. Tillslut när jag hade gråtit ett bra tag så skjutsade mamma upp mig på jourcentralen, och sen vidare till sunderbyn. Tog en massa prover och något stämde inte men dem visste inte vad. Kirurgen sa att det var gränsfall om dem skulle lägga in mig. Att det kunde vara blindtarmen eller något. Men fick smärtstillande och for hem. har haft lite ont i dag men inte i samma grad. Men har inte direkt fått i mig någon mat under dessa tre dagar.

Missat flera dagar av apu, som jag antagligen måste ta igen men när? Vet inte när jag ska hinna det. Dagarna försvinner en efter en och snart är det påsklov, sen är det inte länge innan det blir att dra till Frankrike och efter det är det inte långt kvar innan sommarlovet.



Tiden springer iväg, jag vet inte hur jag ska hantera allt, släppa taget och kontrollen. Men en sak vet jag, en sak som jag alltid vill ska stanna kvar hur mycket än tiden springer iväg. En sak vill jag aldrig släppa taget om. Min kärlek, den som alltid stöttar och finns där. Jag vill aldrig släppa taget om dig, jag behöver dig, du är en del av mig. Du är det finaste jag vet om. Du är min kärlek <3


You belong with me

Publicerat: 2010-03-14 | 17:50:33 i Allmänt

Dreaming about the day
When you wake up and find
That what you're looking for
Has been here whole time
If you could see that i'm the one who
Understands you been here all along
So why can't you see you belong with me
Standing by the waiting at you're backdoor
All this time
How could you not know
You belong with me
I'm the one who makes you laugh
Think I know why you belongs to me
Think I know it's with me
Have you ever thought
Just maybe
You belong with me


11/3

Publicerat: 2010-03-11 | 19:08:23 i Allmänt




Nu tänder vi lite ljus, sätter på lite musik och börjar plugga.

8/3-2010

Publicerat: 2010-03-08 | 22:48:11 i Allmänt
Vad less jag är! För två veckor sedan så hade jag jätte ont i halsen, jätte hes (lät som en kille med basröst) och fick hostattacker hela tiden. Men i slutet av veckan så var det som över. Men i helgen har jag inte kunnat sova för att jag börjat hosta jätte mycket, och fått ta en jätte äcklig medicin. Och idag har jag världs ont i halsen. Känns inte alls roligt, speciellt inte när min apu börjar denna vecka.. Bara att bita ihop.

Fick av David i helgen en present, han hade velat ge den när det var två år men det tog sån tid med frakten. Fick ett armband, och på den så händer det en liten bild på oss två. Snacka om att jag blev överlycklig :)

           
Detta armband fick jag                         med denna bild :)

Några mysiga dagar i Råneå

Publicerat: 2010-03-04 | 00:56:52 i Allmänt

Vet att jag inte är så bra på att skriva här, tänker att jag ska göra det men glömmer bort det.
Har haft några mysiga dagar i Råneå. For dit i lördags, bussen skulle gå 18.35 och började gå lite sent så hade bara 20 min på mig att ta mig till busstationen. Vanligtvis brukar jag gå 30 min innan. Stressade igenom stan och till min förvåning tog det bara 12 min. Står där och andas ut och väntar på bussen när det kommer någon snubbe från länstrafiken och säger att bussen kommer först kl. 19.00. Det var lite surt, mest för att jag stressat så mycket för att hinna och då är den så sen. Bussen blev så klart sen, åkte från loet först 19.10. Men sen när jag väl kommit fram så var det en mysig kväll med David :)
 




Söndagen var det två år för oss. Vi gjorde inte så mycket utan bara myste hela dagen. Tog en sväng ute men det var lite kallt så vi vände ganska snabbt.
 




Måndag var det bara att gå upp tidigt, duscha och sen iväg till Haparanda med David och hans mamma och pappa. Började med ikea så klart, sen blev det lite affärer som ligger runt hörnet av ikea. Köpte lite godis på Candy World. Vi for och åt och handlade lite och kollade lite i fler affärer. På vägen hem såg vi en ambulans som körde snabbt genom kalix. Och någonstans efter E4an så hade en last bil kört av vägen. En trevlig dag hade vi iallafall.





Tisdag spelade jag CoD, första gången men själv så tyckte jag att det gick ganska bra, trodde iaf att det skulle gå tusen gånger sämre. Kan då säga att det kommer bli mer spelande, och en dag kanske jag till och med är bra?


RSS 2.0