1 år 5 månader <3

Publicerat: 2009-07-28 | 13:39:51 i Allmänt

Ett år och fem månader med dig älskling <3
 
Det är helt underbart att ha hittat den rätta. Du finns hela tiden hos mig. Du är den enda som kan få mig att känna så här. Jag kan inte förstå att det är du och jag. Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Men att du älskar mig? Det är som en dröm som bara blir bättre och bättre hela tiden och det bästa är att allt är verklighet.
Jag älskar bara dig <3


En dag i Råneå

Publicerat: 2009-07-19 | 16:18:54 i Allmänt
Igår for jag och Stina till Råneå och var med Ludde och David, grymt roligt det var. Vi spelade rock band och Stina ägde ju på trummor hon som aldrig spelat det förut och jag som försökt tusen gånger klarar inte ens en låt =) Vi gick en snabbsväng till Ludde och testade på basket men mest blev det svammel. På kvällen spelade vi kubb och även fast vi bytte lag så forlorade alltid mitt lag, orättvist! Och i kortspel förlorade jag också jämnt. Fattar inte varför jag har sånn otur i spel =P men otur i spel tur i kärlek. Under denna dag blev det en massa mys och skratt. Hoppas det görs om snart. Trivs med dessa människor så roliga och underbara.

Låt det här inte vara slutet

Publicerat: 2009-07-15 | 20:40:36 i Allmänt
Jag älskar dig!
Låt det inte ta slut. Snälla, säg att det här inte är slutet för oss. Jag älskar dig obeskrivligt mycket. Förlåt att det blev så här. Mår jätte dåligt över det. Snälla, säg att du vill fortsätta. Du har betytt så mycket för mig och jag behöver dig fortfarande. Jag vill inte leva utan dig. Jag behöver dig!
Jag älskar alla stunder med dig. Jag vet att jag kanske inte har varit den bästa flickvännen på sista tiden, men jag vill visa dig hur mycket du betyder för mig. Vill visa dig hur mycket jag älskar dig. Du har alltid funnits här för mig, jag vill också att du ska känna att jag alltid finns här för dig, att jag ställer upp oavsett vad.
Förlåt mig mina fel och brister. Jag är en simpel flicka som vill så mycket, som upplevt så mycket mer. Jag vill att mitt liv ska vara underbart, och jag vill vara lycklig. Lycklig med DIG.





Jag vill att det alltid ska vara vi <3

Älskar dig David <3 <3

Drömmar är det bara drömmar?

Publicerat: 2009-07-15 | 12:46:58 i Allmänt
Drömmar är bara drömmar eller hur? Säg att det är det.
Tankar är det bara tankar?
Jag är ledsen för mina tankar och drömmar. Det är inget jag kan rå för. Jag försöker men dem är alltid där. Jag älskar dig men vad är det som säger att vi kommer alltid vara tillsammans? Vet inte vad jag ska säga till dig. Vet inte vad jag ska göra. Du säger att du alltid kommer älska mig, men hur vet du det? Jag vill inte att det ska ta slut, jag älskar dig och du har alltid funnits här för mig. Men mina drömmar, hur ska jag tolka dem?
Om jag ändå visste. Jag känner mig så förvirrad, det är inte första gången. Jag vill vara med dig, men hur ska jag veta att jag aldrig kommer såra dig? Jag har gjort det så många gånger redan, och vill inte att det ska hända igen men jag är fortfarande bara mig själv.

JAG ÄLSKAR DIG!!

Stockholm

Publicerat: 2009-07-11 | 12:08:59 i Allmänt
Jag och David kom till Stockholm i tisdags.
Första dagen sov vi och tog det lugnt bara.
Onsdag, Gick upp kl. 6 och for först till Jakobsberg där min moster bor för att lämna Goliat (jätte söt hund) under dagen. Sen åkte vi bil, länge länge. Vi åkte båt till Åland och hade det mysigt där under dagen. :) Sov sen hos moster.
Torsdag. Tog en sovmorgen, alltid skönt. Vi tänkte gå på grönan men det ösregnade så vi drog in till stan istället och spenderade lite pengar. En väska, smink, böcker, en tröja och naturgodis från hötorget.
Fredag. Tog även en liten sovmorgon där också. Sen bar det ut. Vi var till ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette. Det var iallafall en massa affärer där. Köpte ett par skor där, lacoste. Sen åkte vi hem till moster igen och käkade, fiskpinnar, nudlar och potatissallad mums. Efter maten kom mormor och morfar och hämtade oss. 
Lördag.  For ut med bilen till Stockholm skärgård. Åkt färja mellan öarna. Skönt med vinden i håret. Ätit tacos jätte mums.
Söndag. Farsta centrum. Hittade lite saker även där. En tröja och smink.
Måndag. Gröna lund! Jätte roligt. Åkte bland annat uppskjutet. Är höjd rädd men det var ändå en trevlig känsla, eftersom det var min favorit för något år sedan. Men gissa om jag skrek. Åkte även insane, inte alls så hemsk som jag trodde den skulle vara. Men klart att jag skrek även där. Sen vann vi två kilos marabou och geisha. Gissa om vi vart nå glada.
Tisdag. Hem resa ikväll. Tråkigt att åka hem redan men det är ju alltid skönt att komma hem. Så man kan åka tillbaka nån annan gång.

Lite smått ^^

Publicerat: 2009-07-05 | 21:13:50 i Allmänt
Snart drar jag och älskling till stockholm. Känns som om det var evigheter sen jag var där sist. Flyget går 06.45 då ska man ju ligga i sin säng och sova inte vara på väg nånstans!

Igår for jag, David och Ludde till Stina, Anna och Veronica var där också. Hos Stina satt vi och pratade och hade det trevligt. Sen gick vi inte till stan för att se på bio. Hade jätte trevligt med folket, så underbara. Så kul att kunna vara med både tjejkompisarna och med älskling och veta att alla har det roligt.

Imorn blir det stan, men ska försöka att inte köpa något eftersom att det blir stockholm på tisdag och det är ju roligare att shoppa nån annanstans än luleå :)

RSS 2.0