Ny mobil :)

Publicerat: 2009-04-29 | 19:40:18 i Allmänt


Köpt en ny mobil idag :)

Skor!

Publicerat: 2009-04-29 | 18:03:57 i Allmänt

Har varit på stan med Stina och Veronica idag. Vi kollade enbart på skor ^^ Hittade flera som hade varit helt underbart att äga. Och skorna som jag jätte gärna vill ha var på rean! Men kommer nog inte ha råd att köpa dom den här månaden...
Älskling kommer hem vilken minut som helst <3


Älskling är i kiruna

Publicerat: 2009-04-28 | 23:04:08 i Allmänt
Älskling sov hos mig inatt :) Fast var tvungen att vakna fyra för han skulle med sin klass till kiruna och tåget gick 5.40. Inte så trevligt eftersom att jag sen inte kunde somna om. Alltså inte mycket sömn i natt. Dom verkar ha jätte roligt, men saknar min älskling väldigt mycket. Har knappt pratat med honom idag, helt förståendligt eftersom dom är där och då har han ju inte så mycket tid för mig när dom hittar på allt bus :P
Vad ska man göra på valborg då? Har ingen aning...

Idag har jag och älskling vart tillsammans 1 år och 2 månader :D haha, skriver nästan varje månad hur länge, men det är helt ofattbart att tiden har gått så fort. Kan knappt tro det. Tänka sig att det fanns en kille som kunde fånga mitt intresse och dessutom hålla mig kvar. Bara för att jag älskar dig mer än allt annat <3

World Challenge

Publicerat: 2009-04-26 | 18:56:32 i Allmänt
Har nyss kommit hem, har varit i piteå med Davids familj i helgen. Var på World Challenge skit roligt. Sverige vann första matchen mot tjeckien med 2-1 och mot finland med 9-7 och idag blev det lika mot schweiz 5-5. Sverige vann då allt :)
Vi var på stan i lördags men hittade inte så mycket, två enkla linnen bara på JC.
I torsdags färgade Carola (Davids mamma) mitt hår igen. Mycket bättre än det blonda :P
Imorn blire ingen sovmorgon eftersom jag ska på datan på morgonen ist för på eftermiddan för då vårdcentralen.  Och förhoppnings vis kör sen.

Göra imorn?

Publicerat: 2009-04-22 | 16:39:43 i Allmänt

Ska färga om håret till nån ljus brun färg mest troligen imorn men kanske idag. Hoppas det blir bra =)

Har bara en lektion imorn. Skulle ha två men vi får komp eftersom att vi har haft seminarium igår och idag eftermidda. Slutar vid elva och vet inte vad jag ska göra då.. Skulle egentligen sluta ett och då ta bussen hem till David eftersom jag inte skulle orka sitta på skolan i två timmar och vänta på honom. Men nu när jag slutar elva så har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Känns ju konstigt om jag ska åka hem till honom vid den tiden och vänta ända till fyra då han kommer hem.


:(

Publicerat: 2009-04-21 | 19:34:43 i Allmänt
Har blonderat men det blev helt hemskt. typ tio olika färger! :'(
ska göra om det redan ikv :P hoppas det blir bättre.

Färga håret

Publicerat: 2009-04-20 | 17:48:59 i Allmänt
Vad ska man göra nu då?
Ska färga håret i veckan ^^  först blir det en ganska blond för att sen kunna färga en ljus brun färg :) hoppas det blir fint, har alltid haft ganska mörkt hår.

:(

Publicerat: 2009-04-20 | 17:11:01 i Allmänt
Ingen kör idag heller... :(
Hon är sjuk idag så...

hade tråkigt :P

Publicerat: 2009-04-20 | 16:54:51 i Allmänt

Test: är du en killmagnet?
Alla tjejer gör det!

1.ngn kille har sagt att du är snygg [x]
2.ngn kille har vinkat&blinkat från en bil [x]
3.ngn kille har tutat från en bil [x]
4.ngn kille över 17 har raggat [x]
5.ngn har tafsat på dig som du inte känner [ ]
6.ngn kille har våldtagit dig [ ]
7.alla vill ha dig [ ]
8.ngn gillar dig [x]
9.ngn kille har sagt tjena snygging  [x]
10.du har mest killar på din kontaktlista [x]
11.ngn har sagt att du har snygg rumpa [x]
12.ngn i din skola har raggat på dig [x]
13.ngn kille har försökt få din uppmärksamhet [x]
14.ngn kille har puttat in dig på en toalett [x]
15.ngn har sagt att du är hetast [x]
16.du är blondin/brunett [x]
17.du är 13-18 år [x]
18.du har haft en sommarförelskelse [x]
19.ngn snygg har raggat på dig  [x]

Totalt: 16 om jag räknat rätt . 0.o

0-5 bruden skaffa ett liv!
5-10 killarna gillar dig
10-19 killarna avgudar dig!


Börja sjunga igen

Publicerat: 2009-04-20 | 08:58:24 i Allmänt

Ska börja i örnäsets kör idag :D
Ett tag sen jag sjöng så kmmer antagligen att låta som en kråka eller nåt. Men det ska bli roligt att äntligen få göra det jag verkligen gillar. Sjunga.

Det är som nu jag behöver dig som mest

Publicerat: 2009-04-19 | 02:46:33 i Allmänt
Jag behöver dig som mest nu. Lämna mig inte ensam hemma det orkar jag inte med just nu. Jag tänker på det hela tiden och jag vill inte vara ensam. Det känns så jobbigt att bara sitta ensam när tankarna är så många. Jag sitter framför datorn hela nätterna just för att då har jag något att göra, någon att prata med även om du kanske inte gillar det men då är jag iallafall inte helt ensam då har jag någon att snacka med. Jag gillar inte själv det här men det är något jag går igenom och det är bara från dig som jag kan få det stöd jag behöver. Jag behöver någon förutom dig att prata med, det är inte så att jag inte kan prata med dig utan tvärtom. Du vet allt och ibland behöver jag bara nån att prata med som inte vet om allt någon som jag bara kan prata och skratta med om helt vanliga saker, vad som helst som världen har att erbjuda. Jag orkar inte sitta här och se hur mitt liv rasar samman. Jag måste göra något. Jag försöker att inte tänka på det, att vara glad och må bra. Fysiskt mår jag bra men inte psykiskt. Jag är så känslig nu men det är för att jag är inte så stark längre...

Susan Boyle singing

Publicerat: 2009-04-18 | 18:47:33 i Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&feature=related

Man ska inte dömma efter utseendet.


Måste ge med sig ibland :P

Publicerat: 2009-04-18 | 16:24:21 i Allmänt
Jag vet att jag inte alltid har rätt och jag vet inte alltid bäst. Men jag vet när jag har gjort nåt fel och det kan jag stå för och säga förlåt. Jag vet också att jag är oerhört envis men det är inte så att jag alltid vill få min vilja igenom oftast så ger jag ju mig efter ett tag när jag har tänkt lite :P

Ikväll blir det film med tjejerna hos Anna ^^
Vi ska se harry potter. Vill själv inte det men jag kände att eftersom att dem andra vill det så varför ska de behöva ge med sig när det är en person som inte vill det. Lite orättvist. Men det väsentliga är ju ändå att ha kul tillsammans.

Okej att göra misstag

Publicerat: 2009-04-17 | 00:42:32 i Allmänt
Misstag händer alla, men varför ska vissa bli hårdare staffade än andra fast man gjort lika mycket fel?
Det förlåts för lite men ändå så är det ju inte så att vi ska stå och ta emot skit. Vi alla är bara människor och alla gör sina misstag det är inget man kan komma undan här i livet.
Jag vet att vissa saker man göra följer med en resten av livet medans andra glömms bort. Men hur ska vi då göra om vi har gjort något som vi verkligen verkligen ångrar och vill bli förlåtna och kunna gå vidare? Vem är det som bestämmer att vissa saker ska man bli påmind om hela tiden?
Jag tycker att vi ska försöka sätta oss in i situationen och tänka på hur det hade varit om det hade inträffat en själv. Vad hade man själv velat? Alldelens för många glömmer bort att man kanske borde tänka lite extra ibland innan vi säger något. "Är det här verkligen något som inte går att förlåta för eller kan jag försöka för hans/hennes skull?" Jag tror att dem flesta skulle kunna må mycket bättre idag om vi hade sluppit vara rädda för att inte bli förlåtna och accepterade av andra. Om vi istället visade varandra, dem som finns i våran närhet att det är okej att göra misstag och att vi älskar dem iallafall, hade vi mått bättre då? Alla måste få göra våra misstag och ändå kunna gå vidare.

Happy

Publicerat: 2009-04-15 | 17:59:17 i Allmänt

Livet kommer tillbaka. Hade så roligt i högstadiet, en massa kompisar och killar. Men jag är ändå mer nöjd nu med mitt liv. Nu har jag ett seriöst förhållande med en kille jag älskar och kompisar som jag trivs med. Men nu känns det som om livet leker igen. :) Jag kan ha roligt fast jag är mig själv och inte låtsas vara nån annan.

RSS 2.0