Today will be the day when I fall in love with you

Publicerat: 2010-07-26 | 18:43:55 i Allmänt
Idag har vi varit på Lycksele djurpark. Snacka om jobbigt, gått runt i ca. 6 timmar :P Men det har varit roligt. Fick en ny kompis:


Sen när vi var in till några getter så var jag och klappade på en liten gullig get, och sen slickade på mina fingrar och började tugga på min tumme. Så söt man kan var :)

Känns ju så tråkigt att sova ensam, men det problemet löste jag när vi gick in i butiken. Hittade en ny sovkompis:

I'll never leave you. I want you to be with my side for ever.

Publicerat: 2010-07-25 | 21:17:43 i Allmänt
Sitter nu i stugan i Lycksele. Det har regnat hela dagen :(
Men det ser ut att bli lite bättre imorgon och det hoppas jag på eftersom att imorgon gäller djurparken hela dagen.
Nu är det bara 4 veckor kvar på sommarlovet :'( känns som att det just börjat.. Har inte alls hunnit med något känns det som, bara jobbat i början sen typ inget?

Men denna sommar känns som att även om jag inte gjort så mycket så känns det som att jag fått ut mycket av sommaren. Behövde nog vara mycket hemma och ensam. Mest vila ut och få ordning på tankar och känslor och inse vad livet är. Livet är så kort. Har nog inte tänkt på det förut, men tiden springer iväg och livet är inte så långt som det kan verka vara. Det gäller att ta vara på det man har och den tid vi får.

I just want to stay and hold you tight, It feels so right, no matter what we do I'm just gonna keep on loving you

Publicerat: 2010-07-24 | 20:48:43 i Allmänt
Allt rullar på, tror jag inte har något speciellt att gnälla över :P

Imorgon far jag med familjen till Lycksele och kommer hem på tisdag kväll. Vi ska gå på djurparken där, kanske inte det roligaste jag vet men jag tycker att det ska bli roligt att göra något med familjen vilket vi inte gjort på något år. Hoppas bara att det inte kommer regna hela tiden.

Idag var jag på stan med mamma. Ganska mysigt måste jag säga, när mamma är med så blir jag 9/10 gånger bjuden på fika eller lunch. Köpte ett på nya träningsskor. Har tappat bort mina och de är gamla och får blåsor av dem. Men nu har jag ett par riktigt fina skor. Kändes bara inte lika kul att lönen kom igår och idag försvann 1300 kr på en sak. Men är så pepp på att verkligen träna och det ska bli roligt att i början av nästa sommar se hur långt jag kommit :P Kommer vara biff! :D

Sen som avslutning på detta måste jag bara tillägga att jag är så oerhört glad över att jag har världens bästa pojkvän som jag älskar över allt annat <3

I believe my dream come true

Publicerat: 2010-07-22 | 20:48:59 i Allmänt
Alla har väl någon gång lovat något men inte hållit sitt löfte?
Jag har bestämt mig att hädanefter kommer jag bara lova saker som jag kan hålla, och det jag lovar det kommer jag hålla. Jag är less på alla tomma löften och alla tårar. Men jag kan ju inte bara sitta och gnälla och vara missnöjd, jag får väl gör något åt det. Det är väl ändå mitt ansvar, det är ju mitt liv.


Idag har jag varit med David. Det var riktigt roligt. Även om vi brukar träffas i ca. 5 timmar så känns det som 2. Tiden bara flyger iväg när jag är med honom. Vi skrattade och hade det riktigt trevligt, älskar att få skratta på så där. Skratt av lycka.





Only your heart can tell if you're in love with me

Publicerat: 2010-07-18 | 16:49:27 i Allmänt

Sommaren blev inte alls i närheten av vad jag hade hoppats på.

Jag har kommit på vem jag vill vara, hur jag vill att mitt liv ska vara. Allt kan inte förändras på en gång, men jag kommer att försöka förändra till det jag vill. Känns som att denna sommar har gett mig mycket. Jag känner mig stakare, säkrare och jag vet bättre. Både vem jag är och hur jag vill bli en bättre person. För jag tror att alla kan bli bättre även de som är helt underbara. Men alla har dåliga sidor och jag vet om mina och det är dem som jag vill förändra.


I want to be the girl for you.

Publicerat: 2010-07-15 | 00:19:02 i Allmänt

Förhållanden

Vad är det som gör oss lyckliga? Jag tror att de flesta skulle säga att ha någon som man kan lita på och som man älskar och som älskar en tillbaka. Oavsett om det är en väldigt bra kompis eller en partner.
Även om alla relationer har sina problem och ibland bråk så tror jag att det viktigaste är nog inte att man bråkar utan att man kan säga förlåt.

Hur vet man att det är äkta kärlek?
För mig är det nog när man älskar någon mer än sig själv nästan, när man känner att man inte vill leva utan personen. Att man känner att man vill offra allt för personen.

Det är så jag vill ha det. Jag vet inte hur man är en bra flickvän. Har inte så bra erfarenhet av bra relationer, men det sista försökte jag verkligen även om jag inte lyckades så bra, jag gjorde så gott jag kunde. Det finns mycket som jag önskar jag hade gjort. Hur hade det gått om jag hade gjort annorlunda? Hade jag varit lycklig? Jag kände i slutet att det saknades något men jag visste inte vad det var. Men jag tror jag hade börjat förstå vad som gick fel. Och i nästa relation så vet jag vad som krävs av mig för att det ska hålla.

En relation kräver en hel del. Det räcker inte med att säga "jag älskar dig" och ge en kram. Det krävs så otroligt mycket mer. I början när man är nykära så är allt så gulligt och man tänker bara på varandra. Men efter en tid tinar det bort, behöver det verkligen bli så? Det krävs att man fortsätter visa sin kärlek och att man uppskattar varandra och inte tar allt för givet.

En dag vill jag ha en helt underbar pojkvän. Någon som jag verkligen älskar och som betyder allt för mig.
Jag vill ha det så igen.


Im so sorry, Im so sorry for what I did and all them I've hurt.

Publicerat: 2010-07-14 | 00:22:01 i Allmänt
OMG!!

Vet inte vars jag ska börja.. Vem ska jag be om förlåtelse först till?

Jag har tidigare för några år sedan sårat endel utan att det var meningen. Och det har jag ju gjort igen, (på helt olika sätt).

Förstod nog aldrig hur många som skulle bli inblandade. Hur många som skulle bli sårad.

Jag är ledsen för allt jag gjort och alla jag sårat, svikit eller skapat problem eller påverkat på något sätt.

Jag är mest ledsen till att jag sårade dig. Jag valde att inte se hela sanningen, att allt du sa och visade var sant. Du menade allt du sa. Jag spelade med. Men trodde inte att du menade allt. Visste inte att du skulle bli sårad, eller att jag skulle såra dig. När jag läste ett sms som du skickade då, hade glömt bort smset men såg det igår... Du har ju redan sagt att du menade allt men nu insåg jag verkligen att du gjorde det. Känner mig urusel! Förstår inte hur dålig människa man kan vara!! Du hade ju verkligen sagt och visat att du menade vad du sa. Jag är så ledsen för att jag sårat dig!

Jag är ledsen till alla som såg vad som hände men kunde inte göra så mycket. En del av er försökte prata med mig men jag lyssnade inte så bra. Jag är ledsen för att ni var tvugna att veta att jag gjorde ett misstag men att jag inte verkade bry mig då. Men ni ska veta att jag brydde mig om allt ni sa till mig. När ni pratade med mig så gjorde det så ont i mig, jag visste att det var fel och sen att ni påpekade det, det var inte lätt för mig. Ledsen att jag drog er in i detta.

Jag är även ledsen till alla andra som fick veta vad som jag gjort. Vad som hände och blivit besvikna på mig. Det finns några stycker som jag tänker extra mycket på. Jag tänkte aldrig på att det skulle påverka er också. Men jag märkte hur besvikna ni var på mig när ni fick veta och det sårade mig. Det är inte lätt att dem som står en nära, de som känner en och betyder för en är besviken på en. Jag är så ledsen, jag vet (har fått höra det) att ni inte trodde jag skulle göra ett sådant misstag. Att ni trodde så mycket bättre om mig.. Vad kan jag säga, tack för att ni trodde bra om mig och förlåt för att jag gjorde er besvikna.

Till slut vill jag be om förlåtelse till den jag bryr mig mest om. Dig var det väl den jag tänkte mest på, den jag visste skulle bli sårad. Jag är så oerhört ledsen för att jag sårat dig. Jag krossade dig, jag svek dig, jag tänkte inte på allt vi hade men en sak, jag slutade aldrig älska dig. Jag kan inte med ord beskriva hur ledsen jag är över vad jag gjort. Jag hoppas att DU en dag kan förlåta mig, för du är den enda jag verkligen behöver, och som jag verkligen behöver förlåtelse av. Jag vet nu hur mycket du betyder för mig och jag kan inte förstå att jag kunde såra någon på det sättet. Att den som ställt upp för mig så mycket, den som har älskat och förlåtit mig för alla andra små saker och misstag, att den som verkligen såg mig och verkligen gav mig en chans. Hur kunde jag svika och såra någon som gjort så mycket för mig? Jag är såååå ledsen!! Förlåt mig!

Work it baby, work it.

Publicerat: 2010-07-13 | 21:08:52 i Allmänt
Har nyss kommit hem från gymmet. Har för första gången köpt ett gymkort och nu blir det träning :) Gäller bara att orka ta sig dit för jag vet hur jag brukar vara, brukar tänka "tar det imorgon, orkar inte just nu" och så. Men nu ska jag faktiskt börja träna på riktigt :) Även om jag inte hann träna inför sommarn 2010 så blir det ju sommar igen, kanske blir mer pepp om jag tänker på sommarn 2011 :P

I keep trying, I don't give up.

Publicerat: 2010-07-13 | 12:22:15 i Allmänt
Jag har lärt mig att vill man ha något så får man kämpa för det. Sen är det bara att bestämma hur mycket det är värt. Drömmar slår inte in bara av sig själv, det hänger mycket på dig.

Vad väljer vi att göra med våra liv? Man kan inte hoppas och drömma om saker och sen säga att det aldrig blir så om du inte kämpar för vad du vill. Även om man kämpar för något så är det ju inte säkert att det blir så. Men det gäller ju att värdesätta sina drömmar. Vad är viktiga och realistiska? Vilka ska förbli drömmar? Är det värt att kämpa och kanske känna smärta, jobbiga stunder för att i slutet få vad jag drömmer om?

Jag har lärt mig att kämpa för de saker som jag värderar, de som jag verkligen ska bli verklighet.

I open my eyes and heart for you

Publicerat: 2010-07-13 | 01:18:30 i Allmänt

Alla ljuger, en del nästan varje dag och andra sällan.
Vad är värst att ljuga för sig själv eller någon annan som blir sårad?
Vad är okej att ljuga om, gränsen är så otydlig.
Vars går gränsen om att man ljugit för länge?

Alla gör vi misstag.
Men det gäller att tänka sig för, är det verkligen värt det?
Vars går gränsen för ett oförlåtligt misstag?
Vars har man överstridigt gränsen om för många misstag?

Alla bludar för något.
Vad är det egentligen som gör att vi väljer att blunda för saker?
Är det verkligen bra att blunda för något?
Är det inte bättre att öppna ögen och lösa problemen?


I know what i want.

Publicerat: 2010-07-12 | 01:02:51 i Allmänt

Du vet mina innersta känslor och tankar.
Du vet alla ord jag sagt.

Varje liten detalj är sann. Varje liten del menar jag.
Det är bara du som vet vad jag sagt till dig.


Time to find myself

Publicerat: 2010-07-07 | 17:44:35 i Allmänt
Hittade några fynd idag på stan. Ett par byxor för 100kr. Nagellack för 20kr som jag tidigare betalat 100kr för :)

Kändes lite surt när jag skulle cykla in till stan så spöregnade det. Hade velat ta shorts och linne men det blev inte riktigt så och dessutom en jacka för att inte bli så jätte blöt. Men efter mindre än en timme så var det jätte soligt och varmt så tryckte ner jackan i väskan :) Det blev en del stek och glass :)

Don't you remember?

Publicerat: 2010-07-06 | 23:17:50 i Allmänt

Inte länge kvar innan man inte är barn längre.

Ibland önskar jag att jag var mycket yngre. Nu är det så mycket som är så komplicerat. Våra val betyder mycket, dem väger in i våran framtid. Gör vi ett misstag får vi ta koncekvenserna, då kan det gå riktigt fel. Gör vi ett fel, ett litet fel kan det spela stor roll. Vi förväntas att göra rätt val, att ta ansvar och bete oss moget.

Är det så att vi växer upp för fort för att hinna lära oss allt?


I want someone to hold my hand.

Publicerat: 2010-07-04 | 21:37:55 i Allmänt
Har hyrt en film som jag snart ska se. Jippie, vad roligt att se film helt själv.
Just nu saknar jag att ha någon att mysa med. Saknar det jätte mycket nu.
Vill ha någon att sitta bredvid, hålla handen. Bara ha det mysigt...

Let the sun shine, let the be love in the air.

Publicerat: 2010-07-04 | 01:16:20 i Allmänt



Bara för att du är en så bra kompis!

Jag vet att när jag behöver någon att prata med, då finns du där.
Du stöttar och finns alltid när jag behöver någon.
Även när jag försöker dölja hur jag mår så ser du igenom mitt yttre, du bryr dig och frågar hur jag mår.
Även om vi bara kännt varandra i snart 2 år så vet jag att du lyssnar om jag behöver prata, att du skrattar med mig om jag behöver glädje.

Du är en underbar vän <3


RSS 2.0