I do my thing, live my life and just have fun!

Publicerat: 2010-10-31 | 11:32:02 i Allmänt
Hur var min kväll igår? Väldigt bra :)
Kvällen började med att jag och veronica åkte till Josefin för att där göra oss iordning. Sminkade oss, lockade håret och drack lite och mycket prat. Det var trevligt. Sen tog vi bussen in till stan. Och när vi kom till fiskekyrkan så hade ingen av oss lockigt hår längre. Inne på fiskekyrkan träffade jag jätte många jag känner och en del nya människor. Riktigt rolig kväll :) Kom hem halv fem på morgonen. Snacka om att det var inte uppskattat hemifrån. Men man lever ju bara en gång! ;D

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

Publicerat: 2010-10-29 | 07:05:30 i Allmänt
Somnade 12 igår och kl 5 vaknade jag för att jag hostade så hemskt mycket. Och inte kunde jag somna om heller. Nej nej ligga vaken och vrida och vända på sig det är då vad jag gjort i två timmar nu. Det kommer bli en tung dag tror jag.

I closed my eyes and let you fall

I wonder what you could possibly know about breaking down that I don't

It's been a while since I begged for anything but now i want more


Sometimes when you look me in the eyes you can see a secret that no one know about

Publicerat: 2010-10-28 | 20:53:49 i Allmänt

Trots att jag har varit sjuk idag så har jag varit lite duktig. Har bokat tid både hos tandläkaren och vårdcentralen. Och har pluggat matte. Så hoppas provet går bra imorgon. Eftersom att jag idag missade två prov så vet jag ju vad jag kommer göra under lovet..
Börjar känna stressen över projektarbetet! Hur ska vi hinna?!:O


I'm not afraid to take a chance

Publicerat: 2010-10-27 | 17:22:19 i Allmänt

Hade bara en lektion idag, inte helt fel. Men ska ha två prov imorgon, varit sjuk, saknar jätte mycket anteckningar och papper så nej, det kommer inte bli bra det här. Snart blir det kina mat eller indisk eller vad det nu är :P



Someone told me to take a chance, but now I know facts and I take a step back.


Kissing in the rain, just a moment like this is worth everything to me

Publicerat: 2010-10-26 | 20:22:02 i Allmänt
Idag har vi varit på ltu dagen. Inte direkt roligt enligt mig. Fick världens host attack på en föreläsning, pinsamt! Hostade så mycket att tårarna rann ner för kinderna, och inte bara en eller två utan liter var det! Men vi fick ju gratis mat så det var ju trevligt! :D

Jag kastar mig ut utan ett skyddsnät. Det är lite nervöst men samtidigt roligt. Inget att förlora bara att vinna :) Jag vill att ni ska ha rätt men jag kan ju inte vara säker på det än. Men tiden lär ju visa om det är så eller inte. Men visst hade det varit trevligt om ni hade rätt nu ;)


Have a little faith in me

Publicerat: 2010-10-25 | 23:18:48 i Allmänt

Jag gör mitt bästa för att du ska se vem jag är. Men det är inte alltid lätt när jag har förändrats så många gånger. Men den jag är idag är den jag trivs att vara. Jag gör mitt bästa för att du ska lägga märke till mig. För hur många gånger jag än försöker så är det alltid något som jag skulle ha gjort annorlunda. Alltid varit för tillbakadragen, inte visat mitt riktiga jag. Men nu är jag här framför dig och vill att du ska lära känna mig, den jag verkligen är.


I live my life just how I want

Publicerat: 2010-10-25 | 21:23:34 i Allmänt
Vad ska jag säga egentligen?
Haft feber idag igen, så var bara och fixade studentmössan och på matte provet som inte gick så bra som jag hade velat.
Som jag nog redan sagt så hade jag en riktigt rolig kväll i lördags. Eller vad tycker ni? ;) Men det som hände den kvällen stannar där ;)

Ett steg i taget och hoppas att det är i rätt riktning

Publicerat: 2010-10-24 | 23:10:44 i Allmänt
Dags att sova. Imorgon är det stundentmössprovning och efter det ska jag plugga matte inför provet. Allt det på min sovmorgon!

Alltid något på gång.

Publicerat: 2010-10-24 | 19:23:24 i Allmänt
Legat i sängen hela dagen, nej inte för att jag varit bakis. Har faktiskt inte varit det, trodde jag skulle bli det men icke. Har bara haft väldigt tråkigt och inget att göra. Nu är det väl dags att plugga, har ju matte prov imorgon och på fredag och religions prov torsdag. Sen taggar vi för nästa helg!

it's time to move one. let me go, forgive me and let me be who i'm

Publicerat: 2010-10-24 | 12:29:21 i Allmänt
En fartfylld kväll var det då igår. kan inte säga så mycket annat. Just nu håller mitt huvud på att sprängas inte direkt roligt.

Ingen dag är den andra dagen lik

Publicerat: 2010-10-23 | 17:08:06 i Allmänt
Idag har jag och pernilla passat lillebror då mamma jobbar och jocke är i stockholm. Var en sväng på stan, elias fick klippa sig och sen tog vi en fika. Där kom en tjej fram och frågade om vi heter cecilia och pernilla. Vi fattade inget då vi inte kände igen henne. Men det visade sig att det var en tjej som gick i våran klass när vi var 7 år :P

Nu blir det att äta och sen börja göra mig iordning inför kvällen, hoppas på en trevlig kväll med massor av folk :)

inte sova tidigt det går ju inte

Publicerat: 2010-10-23 | 01:53:10 i Allmänt
Haft en jätte tråkig kväll och trött var jag. Så tänkte gå och sova tidigt, men självklart så just när man ska slå av datorn och sova då börjar folk vara sociala. Så nu är klockan två och jag sitter och är social :P

Du väljer om du ska vara glad eller inte

Publicerat: 2010-10-22 | 20:48:25 i Allmänt
Alla känner väl sig lite ledsen eller värdelös någon gång? Ibland blir det inte som man tänkt sig, ibland går allt emot en. Det är normalt, men det finns knep att göra så man blir glad igen. När man känner sig nere eller på dåligt humör eller om man bara vill bli lite extra glad, har kommit på världens bästa idé att göra då för att bli glad! Ta och kolla igenom gamla bilder, kommentarer. Du kommer nog se en massa fina kommentarer från kompisar, bilder från fina stunder med dem man tycker om. Men just dem där kommentarerna gör mig speciellt glad. Hur mycket fint gamla kompisar skrivit, och även dagens kompisar. Jag insåg då iallafall hur bra kompisar jag har, hur mycket man tycker om varandra. Blev så glad över alla fina saker jag lästa som dem skrivit under dem senaste åren.

Och ikväll blev jag jätte glad då en kompis brydde sig och pratade med mig när jag behövde det. Tack :)

Kompisar gör ens dag <3

ibland måste man få vara på gnällhumör

Publicerat: 2010-10-22 | 12:55:50 i Allmänt
Vill bli frisk nu!

Men har iaf varit i skolan, är hemma för tillfället under hålet. Har lagat mat och städat lite i mitt rum (vilket behövdes) och snart ska jag tillbaka till skolan för historia och sen webbdesign. Slutar 16.30...

Idag känner jag mig lite på gnällhumör. Sjuk och inte alls pigg, och har börjat känna stressen inför proven nästa vecka. och inför körkortet.

Sing with me, dance with me. I just want to lose control!

Publicerat: 2010-10-21 | 23:58:21 i Allmänt

Kvällen bestod av att jobba. Roligt att träffa alla nya konfirmander. Men kände mig inte på topp. Får se hur jag orkar med skolan imorgon.



Saknar Frankrike, Taizé! Speciellt den extremt långa mat kön ;)


RSS 2.0